Δυτική Ελλάδα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό πατέρας και κόρης – 18 ημέρες αγνοούμενοι

Δεν έχει τέλος η αγωνία της συζύγου και των συγγενών του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και η 44χρονης κόρης του Ελένη, που αγνοούνται από τις 17 Ιουνίου, οπότε και εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους στην περιοχή Δουνέικα Ηλείας.

Εχουν συμπληρωθεί 18 ημέρες και οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται, παρά το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, που να δίνει κάποιο στίγμα για τις κινήσεις πατέρας και κόρης μετά την εξαφάνιση τους.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως χάθηκαν οι δυο αυτοί άνθρωποι και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, από τις μέχρι τώρα καταθέσεις ατόμων του περιβάλλοντος τους δεν προκύπτει πως είχαν τάσεις φυγής.

Από την πρώτη στιγμή δήλωσης εξαφάνισης του, σήμανε συναγερμός στις αρχές της Ηλείας και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα τις δυο πρώτες ημέρες στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων συνέδραμε, από αέρος το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επισταμένες έρευνες έγιναν και σε αρδευτικά κανάλια του νομού, υπό το φόβο το αυτοκίνητο των αγνοουμένων να έχει καταληξεί σε κάποια από αυτά.  Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ, δείχνουν πως πατέρας και κόρη Λοϊζίδη έως την τελευταία φορά που εθεάθησαν, το βράδυ της 16ης Ιουλίου, προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο για το κατάλυμά τους.

Εκείνο μάλιστα που προκαλεί προβληματισμό στις αρχές αλλά και στους οικείους τους, είναι το γεγονος πως παρά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και στοιχείων τους, μέσω του amber alert, δεν έχει φτάσει καμιά μαρτυρία στην Αστυνομία ή στην οικογένεια τους, που να δηλώνει παρουσία τους μετά το βράδυ της εξαφάνισης τους.

‘Ολο αυτό το διάστημα η ανησυχία συγγενών και φίλων, κορυφώνεται μέρα με την ημέρα για την τύχη τους, καθώς πατέρας και κόρη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, δεν έχουν πρόσβαση στην χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσαν.