Προβλήματα στα Ιωάννινα από το ξαφνικό μπουρίνι (VIDEO)

Αυγουστιάτικο μπουρίνι «φθινοπώριασε» για λίγες ώρες το σκηνικό στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων. Ετσι απο τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας , αργά το μεσημέρι το σκηνικό του καιρού ξαφνικά άλλαξε και για αρκετή ώρα σημειώθηκε ισχυρή καταιγίδα συνοδευόμενη απο έντονη κεραυνική δραστηριότητα και κατά διαστήματα και με χαλαζόπτωση σε διάφορες περιοχές του νομού.

Το λεκανοπέδιο βγήκε αλώβητο, αν εξαιρέσει κανείς κάποια προβλήματα που σημειώθηκαν στη λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών σε διάφορες περιοχές, καθώς και το σύνηθες πρόβλημα στο γνώριμο …πλέον σημείο στον παραλίμνιο δρόμο, έξω απο την είσοδο του Κάστρου στο ύψος της Κυρά Φροσύνης ,όπου εξαιτίας δύο βουλωμένων φρεατίων συσσωρεύτηκαν ύδατα ,δημιουργώντας προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

ΦΩΤΟ από epirus-tvΦΩΤΟ από epirus-tv

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας ,με τους τροχονόμους μάλιστα να αναλαμβάνουν δράση και με ίδια μέσα να καταφέρνουν τα απομακρύνουν αρκετά απο τα φερτά υλικά που δημιούργησαν τη συσσώρευση υδάτων .
Στο σημείο μετέβη και ο αντιδήμαρχος με συνεργείο του Δήμου να αναλαμβάνει στη συνέχεια την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

ΦΩΤΟ από epirus-tvΦΩΤΟ από epirus-tv

Μετά την ξαφνική καταιγίδα ωστόσο οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου αποζημιώθηκαν με ένα εκπληκτικό ουράνιο τόξο!