Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 7χρονου από την Ζάκυνθο

Έχοντας βγει νικητής από τη «μάχη» που έδωσε για την ζωή του, ο 7χρονος από την Ζάκυνθο, που μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία Βοήθεια», έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά τον τραυματισμό του από ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία «Τσιλιβί», πλέον σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, έχει μπει σε πρόγραμμα καθημερινών φυσιοθεραπειών.

Η κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς κρίνεται πάρα πολύ καλή, ενώ σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, την Παρασκευή θα επιχειρηθεί ο ανήλικος να σηκωθεί από το κρεβάτι και να κάνει τα πρώτα του βήματα…!

Το επόμενο στάδιο είναι η μεταφορά του, τις επόμενες ημέρες σε Κέντρο Αποκατάστασης των Αθηνών.

Υπενθυμίζεται πως ο 7χρονος, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου το βράδυ της  23ης Ιουλίου και την επομένη ημέρα, Κυριακή 24 του μήνα υπεβλήθη σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Την περασμένη Παρασκευή οι γιατροί τον «ξύπνησαν» από την καταστολή, με τον ανήλικο να ανταποκρίνεται, γεγονός που ανακούφισε και «πλημμύρισε» με δάκρυα χαράς και χαμόγελα αισιοδοξίας την ιατρική ομάδα, τους γονείς και τους συγγενείς του παιδιού.