Μαχαιρώθηκαν για μια γυναίκα, έξω από την εκκλησία - Στο νοσοκομείο οι 4 άνδρες και το "μήλον της έριδος"

Συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίαw έπεσαν και μαχαιριές, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στην Παναγιά Κλειτορίας στην Αχαΐα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα. Πέντε άτομα…

oqozbrfsac579e04a703905

Συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίαw έπεσαν και μαχαιριές, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στην Παναγιά Κλειτορίας στην Αχαΐα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα. Πέντε άτομα συνεπλάκησαν κι έπεσαν και μαχαιριές για τα μάτια μιας γυναίκας όπως φαίνεται, η οποία συμμετείχε και αυτή στη συμπλοκή και μάλιστα τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τα μέχρι στοιχεία και σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Ο ένας Αλβανός έφερε τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, ο άλλος ομοεθνής του, μαχαιριά στο θώρακα, κοντά στην καρδιά , ενώ τραυματισμένοι, αλλά όχι από μαχαίρι, βγήκαν από τον καβγά και οι δύο Έλληνες.

Ο ένας έφερε τραύματα στα χέρια και ο άλλος στο μάτι και στο κεφάλι.

Αρχικά και οι 4 μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, ενώ συνελήφθησαν. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο Κέντρο Υγείας και η γυναίκα η οποία είπε οτι συμμετείχε στο σκηνικό και η οποία επίσης συνελήφθη. Η γυναίκα είχε τραυματιστεί στα χέρια.

Η κατάστασή τους έκρινε τη μεταφορά τους (και των πέντε) στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Από αυτούς ο ένας Αλβανός που είναι ανήλικος, κρίθηκε ότι πρέπει να διακομιστεί στην Αθήνα. Μάλιστα λόγω της κατάστασης της υγείας του και της ανηλικότητάς του, ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Η γυναίκα εξήλθε από το νοσοκομείο  και κρατείται στο Α.Τ. Κλειτορίας, ενώ οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι.Οι αστυνομικοί του Α.Τ.Κλειτορίας πήγαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν ένα μεταλλικο γκλοπ και μια μεγάλη κηλίδα αίματος.

www.thebest.gr