Τρεις νεκροί σε τροχαίο κοντά στο Πολυστάφυλο Πρεβέζης

Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα στον επαρχιακό δρόμο κοντά στο Πολυστάφυλο. Δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τρεις επιβαίνοντες σε αυτά. Νεκρός είναι ο οδηγός του ενός οχήματος και ο οδηγός και η συνοδηγός του δεύτερου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Νεότερο – Στην επαρχιακή οδό Στεφάνης – Δερβιζιάνων, σε σημείο του δρόμου ανοιχτό, σε μια ευθεία, μετά τον Άσσο και λίγο πριν την διασταύρωση για το Πολυστάφυλο, σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα που στέρησε την ζωή σε τρία άτομα. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το σημείο, τα δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Στο σημείο, όπως αναφέρει το pamepreveza.gr, βρέθηκαν οχήματα της τροχαίας ενώ χρειάστηκε η συνδρομή και της Πυροσβεστικής από την Φιλιππιάδα και το Θεσπρωτικό, με τρία οχήματα και επικεφαλής τον Πυραγό Μπαλή Σωτήρη, προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι δύο άντρες και η μια γυναίκα από τα Ι.Χ., τα οποία είχαν μετατραπεί σε άμορφες μάζες.

Νεκρός είναι ο 62χρονος οδηγός του ενός οχήματος που είχε κατεύθυνση προς Άσσο με καταγωγή από το Αλεποχώρι. Από το δεύτερο όχημα, που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Πολυστάφυλο νεκροί είναι ένας 75χρονος και η σύζυγός του 71 ετών κάτοικοι Χολαργού με καταγωγή από τον Σκιαδά, οι οποίοι πήγαιναν στο χωριό τους για τις διακοπές του καλοκαιριού. Τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνά η Τροχαία.