Ηλεία: Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και κόρης Λουϊζίδη – Άφαντοι για 10η μέρα

Δέκα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης και οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει κανένα ίχνος τους στην Ηλεία.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα πέταξε πάνω σχεδόν από το σύνολο του νομού, το ελικόπτερο της Αστυνομίας, ερευνώντας για το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα γκρι Hyundai Accent, χωρίς αποτέλεσμα.

Το ελικόπτερο, όπως αναφέρει το tempo24.gr, την πρώτη ημέρα κινήθηκε στην περιοχή των Δουνεΐκων, της Κουρούτας, του Φραγκοπηδήματος και της Μαραθιάς καθώς επίσης στο τμήμα της βόρειας Ηλείας. Σήμερα πέρασε και πάλι από την Κουρούτα και τη γύρω περιοχή και ερεύνησε το νότιο τμήμα του νομού προς Ζαχάρω και Ανδρίτσαινα.  Χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Παράλληλα γίνονται έρευνες και σε άλλες περιοχές ενώ ελέγχεται πάντα και στο σπίτι της οικογένειας στην Αθήνα, καθώς και η μητέρα παραμένει τις τελευταίες ημέρες σε συγγενικά πρόσωπά της στην Ηλεία, όσο συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή.

Έγιναν ήδη αυτοψίες σε αρδευτικά κανάλια, αλλά και σε μικρούς δρόμους που υπάρχουν μέσα στον κάμπο της βόρειας Ηλείας. Έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος κυρίως στην περιοχή Αγ. Ηλία, Δουνεϊκων, Παλουκίου, Κουρούτας και Μαραθιάς.

Οι Αρχές εξετάζουν διάφορα πιθανά και λιγότερα πιθανά σενάρια για την εξαφάνιση των δύο ανθρώπων.

Αν και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει δείχνουν πως πατέρας και κόρη Λοϊζίδη έως την τελευταία φορά που εθεάθησαν προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο για το κατάλυμά τους, δεν αποκλείεται να απελπίστηκαν και να επιχείρησαν να φύγουν από το νομό. Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκαν οι διελευσεις από τα διόδια σε Ολυμπία Οδό , Μορέα και  Γέφυρας Ρίου – Αντιρίου, χωρίς αποτέλεσμα.

Το πλέον ανησυχητικό σενάριο πάντως είναι να τους έχει συμβεί κάτι κακό, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης  Κυριακή, από τις 4  τα ξημερώματα που καταγράφεται η τελευταία μαρτυρία, δεν έχουν υπάρξει άλλες  αναφορές πολιτών για τον  πατέρα και την κόρη Λοϊζίδη.