Ηλεία: Μισό κιλό ηρωίνη από την Κεφαλονιά - Αποκάλυψη απο την ΟΠΚΕ - Από το Αίγιο ο δράστης (ΦΩΤΟ)

"Λαγό" έβγαλε και πάλι η ΟΠΚΕ Ηλείας σε έλεγχο που έκανε στην διασταύρωση Ανδραβίδας (Διαμαντή) στην Παλιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου το βράδυ της…

iroini1a_86b70e3c5759e09f595847b93d10de15

"Λαγό" έβγαλε και πάλι η ΟΠΚΕ Ηλείας σε έλεγχο που έκανε στην διασταύρωση Ανδραβίδας (Διαμαντή) στην Παλιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, συνέλαβε έναν 34χρονο απο το Αίγιο που επέστρεφε από την Κεφαλονιά, όπου είχε προμηθευτεί μισό κιλό ηρωίνης σε βραχώδη μορφή.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν σε διάφορα σημεία του νομού, σταμάτησε τον 34χρονο με το αυτοκίνητό του όπου ερχόταν απο το λιμάνι της Κυλλήνης όπου μόλις είχε επιστρέψει απο την Κεφαλονιά. Στην κατοχή του βρέθηκε η ηρωίνη βάρους 485 γραμμαρίων σε ναίλον συσκευασία.

Ακόμα στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 510 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της ΟΠΚΕ μαζί με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, έκαναν έρευνα το βράδυ και στο σπίτι του δράστη στο Αίγιο με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός στην Ηλεία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών

Ο δράστης μετέφερε με αυτοκίνητο μισό κιλό ηρωίνης περίπου

Συνελήφθη, χθες (27-7-2016) το βράδυ, στη διασταύρωση Διαμαντή, της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 34χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος και σε έρευνα που ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του, μέσα σε τσαντάκι μέσης μια συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους (485) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (510) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατέσχεσαν.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κακουργηματικού χαρακτήρα υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

iroini1a_86b70e3c5759e09f595847b93d10de15