Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στο Ρίο

Η κάμερα του thebest.gr κατέγραψε τη χαμήλη πτήση ελικοπτέρου, πάνω από το ξενοδοχείο Porto Rio και στις 16.37 το απόγευμα της Τετάρτης. Η πρώτη σκέψη ήταν οτι ίσως αφορούσε στην άφιξη κάποιου VIP προσώπου. Κάτι το οποίο εξάλλου έχει ξαναγίνει με χρήση πολυτελούς ελικοπτέρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Από το ελικόπτερο όμως, το οποίο προσγειώθηκε στις 16.39 ακριβώς μέσα σε χωράφι, ακριβώς δίπλα από το παρκινγκ του Casino και ξενοδοχείου του Ρίου, δεν κατέβηκε και δεν ανέβηκε κανείς. Ίσως ο πιλότος ήθελε να ελέγξει κάποιο θόρυβο.

Πολύ χαμηλή πτήση, πάνω από το ξενοδοχείο. Ολοι κοιτούσαν τον ουρανό!

Ο λόγος της προσγείωσης παραμένει μυστήριο. Σίγουρα η προσγείωση δεν ήταν προγραμματισμένη αλλιώς το προσωπικό του ξενοδοχείου θα είχε προβλέψει να εξασφαλιστεί χώρος στο μεγάλο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Όλα δείχνουν πως το ελικόπτερο για κάποιο λόγο, έκανε αναγκαστική προσγείωση. Και μάλιστα κατέβηκε στο χωράφι, δίπλα στο πάρκινγκ και πολύ κοντά στην οδό Αχιλλέως. Κάτι το οποίο προς έκπληξή τους είδαν και αρκετοί οδηγοί που κινούνταν εκείνη την ώρα στην παραλιακή οδό του Καστελοκάμπου.

Σε αυτό το σημείο, πολύ κοντά στο δρόμο, προσγειώθηκε το ελικόπτερο

Μόλις έχει απογειωθεί μέσα από τα χωράφια, όπου παρέμεινε για 1-2 λεπτά

Η πρώτες εικόνες πάνω από το Porto Rio

Δείτε πως είχαν φθάσει στο γνωστό ξενοδοχείο του Ρίου και πως αναχώρησαν από αυτό οι Διονύσης Σαββόπουλος και Ελένη Βιτάλη κατά τη διάρκεια περιοδείας τους σε όλη τη χώρα. Το σημείο της προσγείωσης και απογείωσης βρίσκεται μέσα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου.