Είχε Άγιο! Λίγο έλειψε να πνιγεί μικρό παιδί στο Μύτικα – Γολγοθάς για την μεταφορά του στο νοσοκομείο!

Περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού καταγράφηκε σήμερα, πριν λίγη ώρα, μπροστά στην παραλία της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα! Το μικρό παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το mytikaspress.gr,  να πιει πολύ νερό. Αμέσως ο κόσμος που ήταν στο σημείο το έβγαλε αναίσθητο έξω από το νερό και αυτή την στιγμή, αφού του αφαιρέθηκε το νερό από τους πνεύμονες, είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχοντας όμως συμπτώματα υποθερμίας και δύσκολη αναπνοή.
Περιμένουμε όλοι να έρθει το ασθενοφόρο από το Αγρίνιο (πάνω από μία ώρα), ενώ το ασθενοφόρο από τον Αστακό έδωσε αρνητική απάντηση, διότι δεν υπάρχει βάρδια οδηγού.
Το Κ.Υ. Μύτικα ήταν κλειστό, αλλά άνοιξε από το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα λόγω του περιστατικού, ώστε να δοθεί στο παιδί οξυγόνο. Πολύς κόσμος είναι συγκεντρωμένος και αναμένει το ασθενοφόρο.
Η γύμνια του τομέα της υγείας στην περιοχή μας μπροστά στα μάτια μας. Η ωμή αλήθεια να εύχεσαι να μην σου τύχει τίποτα… Συγχαρητήρια στο ζευγάρι αλλοδαπών γιατρών, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στο παιδάκι και αν δεν ήταν αυτοί τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστα. Οι άνθρωποι παραθέριζαν στην περιοχή και έτυχε να βρίσκονται εκείνη ακριβώς τη στιγμή στο κέντρο του Μύτικα.