Παρελθόν… αλλά με δυσαρέσκεια – Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ

Αποχώρησε  από τον Παναιτωλικό ο Στέλιος Βασιλείου και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στον Λεβαδειακό, από τον οποίο είχε φύγει «σφαγμένος» για να έλθει στο Αγρίνιο. Ωστόσο με δήλωσή του εξυμνεί τον  Λεβαδειακό (!) αλλά μοιραία βγάζει δυσαρέσκεια για την ομάδα του Αγρινίου, στην οποία  έπαιξε ελάχιστα στα δύο χρόνια χωρίς να πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα και  χωρίς να έχει έστω μία ασίστ. Ο Βασιλείου στις  δηλώσεις του ανέφερε: «Πριν από ενάμιση χρόνο έκανα ένα λάθος και θέλω να το διορθώσω. Έχω καταλάβει απόλυτα το τι συνέβη και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου δίνει την δυνατότητα να έχω μια δεύτερη ευκαιρία και παράλληλα να αναπληρώσω τον χρόνο που έμεινα μακριά από την ομάδα γιατί για μένα ο Λεβαδειακός εξακολουθεί να είναι η οικογένεια μου, αισθάνομαι ότι γύρισα στο σπίτι μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή που με δέχτηκε στην  και θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής βοηθώντας τον Λεβαδειακό να πετύχει τους στόχους του και να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στο επόμενο πρωτάθλημα. Εκείνο που με ενδιαφέρει πλέον είναι να τεθώ, όσο γίνεται πιο γρήγορα στην διάθεση του κ. Ντόστανιτς».

vasileiou

Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ

Τακτική Γενική Συνέλευση  των αντιπροσώπων των Σωματείων  της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 18:00 σε αίθουσα του Ενωσιακού Γηπέδου.

Αφού γίνει επικύρωση των πληρεξουσίων των αντιπροσώπων των σωματείων και έλεγχος απαρτίας , θα ακολουθήσουν  Έκθεση διοικητικού απολογισμού περιόδου 2015-2016, ‘Έγκριση διοικητικού απολογισμού, περιόδου 2015-2016, ‘Έκθεση οικονομικού απολογισμού, έτους 2015, ‘Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, ‘Εγκριση οικονομικού απολογισμού, έτους 2015, ‘Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2017 και διαγραφή σωματείων, βάσει του άρθρου 36 παρ. 2 του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία  η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται την ίδια ημέρα , στον ίδιο τόπο και ώρα 19:00 (!!!) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, βρίσκεται δε σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των σωματείων-μελών που είναι παρόντα σε αυτή και χωρίς νέα πρόσκληση. Ο   εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του σωματείου, πρέπει να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του. Θέματα έξω από την ημερήσια διάταξη δεν θα συζητηθούν.

Γιώργος Παπαϊωάννου – Εφημερίδα «Συνείδηση»