Στο επίκεντρο οι… παροπλισμένοι

Χωρίς τους Κόρσιενς και Βασιλείου έφυγε για την  Ιταλία η αποστολή του Παναιτωλικού και είναι γνωστό ότι  δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός  έχει ενημερωθεί  από τον Ιανουάριο ότι δεν υπολογίζεται,  ώστε να βρει ομάδα, εντούτοις ο μόνος τρόπος που έχει δεχθεί για να αποχωρήσει είναι να εισπράξει κανονικά ολόκληρη την αμοιβή του διετούς συμβολαίου του, κάτι που η ΠΑΕ δεν δέχεται προς  το παρόν. Πάντως παρέμεινε στο Αγρίνιο και θα κάνει μόνος του προπονήσεις, χωρίς να αναζητά ομάδα. Ο Στέλιος Βασιλείου  είχε πάρει άδεια για να μεταβεί στη Κύπρο με στόχο να βρει ομάδα, χωρίς αποτέλεσμα εντούτοις. Από την ΠΑΕ διαρρέεται ότι  είναι πολύ κοντά  να «σπάσει»  το συμβόλαιό του. Η εξέλιξη σ’ αυτά τα δύο  μέτωπα θα διαδραματίσει ρόλο και στις προσθήκες που θα κινηθεί να κάνει ο Παναιτωλικός στη συνέχεια, αν και ο Ματζουράκης έχει ζητήσει επισταμένα (τουλάχιστον)  κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να στηριχθεί  πάνω του όλη η άμυνα.
Παράλληλα υπάρχουν και οι πέντε νεαροί  που αναζητούν ομάδες της Football League  για να  δοθούν δανεικοί,  ώστε να πάρουν παιχνίδια και κάποιοι εξ αυτών πιθανότατα να επιστρέψουν στον  Παναιτωλικό με περισσότερες προϋποθέσεις.  Πρόκειται για τους Νίκο Μήλιο (20 ετών, μεσοεπιθετικός, Διεθνής με την Εθνική Νέων), Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο (20 ετών , μεσοαμυντικός), Γιώργος Κοντογιάννης (19 ετών , μεσοεπιθετικός), Τάσος Ζαρκάδας (20 ετών, αμυντικός) και ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος (20 ετών , τερματοφύλακας).
Μέχρι σήμερα οι «παλιοί»
Έως σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου,  έχουν δικαίωμα οι παλιοί κάτοχοι καρτών Διαρκείας για τα ματς του Παναιτωλικού  να διατηρήσουν τη θέση τους,  ή να επιλέξουν κάποια από τις ελεύθερες. Παράλληλα μπορούν νέοι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν κάποιες από τις ελεύθερες θέσεις. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση  η ΠΑΕ, δίνοντας το στοιχείο ότι η προσέλευση ξεπερνάει την αντίστοιχη περσινή, χωρίς ωστόσο να δίνει αριθμητικά στοιχεία…  Τα  γραφεία είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα.
papaioannou