Εθελοντική καθαριότητα στην πλατεία Καλυβίων

Με πρωτοβουλία και εθελοντική εργασία κάποιων κατοίκων καθαρίστηκε, σύμφωνα με το kalyvia.gr, σήμερα το πρωί  η κεντρική πλατεία του χωριού μας, αφού συνεργείο καθαριότητας έχει να φανεί στον τόπο μας αρκετό χρονικό διάστημα…

Ο συγχωριανός μας Στάθης Λ. Δρακόπουλος, που διατηρεί και κατάστημα επί της πλατείας, ανέλαβε ¨δράση¨ και με χορτοκοπτικό μηχάνημα και σκούπες, έκοψε τα ξερόχορτα στα παρτέρια και απομάκρυνε τα σκουπίδια, προκειμένου να αλλάξει λίγο η εικόνα της πλατείας του χωριού μας.

Μάλιστα τον βοήθησαν στην προσπάθειά του οι γονείς και ο μικρός του γιός, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία και ζήλο έδωσαν προς όλους μας ένα παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς και κοινωφελούς εργασίας.

Αναμένοντας πότε οι αρμόδιες υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου θα προσλάβουν έκτακτο προσωπικό για να καλυφθούν οι ανάγκες τους και πότε θα έρθουν για να κόψουν περιμετρικά της πλατείας τα υπόλοιπα αγριόχορτα, αλλά και να συνδέσουν το δίκτυο ποτίσματος, ενέργεια σαν αυτή που πήρε ο συγχωριανός μας είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων!

ethelontiki_kathariotita_1

ethelontiki_kathariotita_2

ethelontiki_kathariotita_3