Ηλεία: Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και κόρης στα Δουνέικα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση πατέρα και κόρης στα Δουνέικα Αμαλιάδας από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας 68 ετών και η κόρη 44 ετών που παραθερίζουν στην περιοχή μαζί με την μητέρα, απο την Αθήνα, εξαφανίστηκαν όταν πήγαν να ανάψουν ένα κερί στην Αγία Μαρίνα παραμονή της εορτής στα Δουνέικα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πατέρας και κόρη πήγαν στην εκκλησία, όμως όταν έφυγαν για να επιστρέψουν στο σπίτι τους χάθηκαν. Η μητέρα μαζί με συγγενείς και φίλους αναζήτησαν μάταια τον πατέρα και την κόρη και το απόγευμα της Κυριακής δηλώθηκε και επίσημα στην Αστυνομία η εξαφάνιση καθώς είχαν περάσει πλέον 24 ώρες χωρίς να δώσουν ίχνη ζωής.

Οι Αρχές ερεύνησαν και στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον Αττικής, μήπως έχουν μεταβεί εκεί, όμως χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Πλέον οι Αρχές ερευνούν στην περιοχή της Ηλείας, ενώ έχει δοθεί σήμα της εξαφάνισης και σε άλλες περιοχές. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη. Πατέρας και κόρη εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

ilialive.gr