ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Τρωκτικά, ερπετά και κατσαρίδες “κόβουν” βόλτες στην πόλη – Γιατί αυξήθηκε η εμφάνισή τους

Πάτρα: Τρωκτικά, ερπετά και κατσαρίδες “κόβουν” βόλτες στην πόλη – Γιατί αυξήθηκε η εμφάνισή τους

Πάτρα: Τρωκτικά, ερπετά και κατσαρίδες “κόβουν” βόλτες στην πόλη – Γιατί αυξήθηκε η εμφάνισή τους

Καταγγελίες για αυξημένα ποντίκια και κατσαρίδες στην Πάτρα διατυπώνονται από καταστηματάρχες και πολίτες σε διάφορα σημεία της Πάτρας. Διερχόμενοι από τη Ρήγα Φεραίου “συναντήθηκαν” με αρουραίους μεγάλου μεγέθους, ενώ σε άλλες περιοχές εμφανίζονται μεγάλου μεγέθους κατσαρίδες, προερχόμενες κυρίως από τους υπονόμους.

Οι διαπιστώσεις, όπως αναφέρει το tempo24.gr, αφορούν το κέντρο της πόλης, δεδομένου ότι η εμφάνισή τους δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για τη Ρήγα Φεραίου, τη Γεροκωστοπούλου, την Αράτου, την Καραϊσκάκη, συγκριτικά με την περιφέρεια της πόλης που όλο και κάποιο τρωκτικό εμφανίζεται.

Αντιστοίχως,  από την Άνω Πόλη υπάρχουν αναφορές για φίδια που εντοπίζονται είτε ζωντανά, είτε σκοτωμένα.

Κατά μία εκδοχή όλα τα παραπάνω συνδέονται και με τα μεγάλα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν αυτήν την εποχή στην Πάτρα. Δύο πολύ μεγάλης κλίμακας έργα για την πόλη που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η διάνοιξη της Κανακάρη και οι εργασίες για τη Μίνι Περιμετρική έχουν “ανακατέψει” σε σημαντικό βαθμό περιοχές που για χρόνια παρέμειναν απαλλοτριωμένες, αλλά αναξιοποίητες έχοντας συγκεντρώσει στα …έγκατά τους τρωκτικά, ερπετά και κατσαρίδες.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr