Η τρέλα του Pokemon Go έφθασε στην Αχαΐα

Αν βλέπετε τις τελευταίες ημέρες αρκετούς πατρινούς, νεαρής κυρίως ηλικίας, με το κινητό στο χέρι να δείχνουν σαν έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους ή να κοιτούν εναγωνίως την οθόνη του ακολουθώντας τις οδηγίες που τους δίνονται στη συσκευή, μην … τρομοκρατηθεί. Δεν έχουν πάθει κάτι απλά φαίνεται ότι έχουν πάρει και αυτοί …μέρος στην παγκόσμια φρενίτιδα του Pokemon go .

Άπαντες βγαίνουν στους δρομους και τις πλατείες και προσπαθούν να βρουν και να πιάσουν τα pokemon που … τριγυρνούν στην πόλη (και όχι μόνο).

Μάλιστα ήδη στο facebook δημιουργήθηκε και ομάδα πατρινών που αγαπούν το παιχνίδι . Η σελίδα pokemon go Πάτρας καλεί τους… επίδοξους εκπαιδευτές να ενημερωθούν για τα νέα του παιχνιδιού, να δώσουν feedback, να postarουν το υλικό τους, να κανονίσουν meetings για gym battles ή training και να γίνουν ενεργά μέλη του community της Πάτρας!

Μια τέτοια συνάντηση που περιελάμβανε και… κυνήγι , πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Η τρέλα του παιχνδιού έχει φθάσει και στα Καλάβρυτα, όπου ως »δείκτες» για το κυνήγι (του pokemon), για το που κοντά μπορεί να βρίσκεται δηλαδή, έχουν επισημανθεί σημεία με αγάλματα, μνημεία και ιστορικούς χώρους γενικότερα.

Στην περιοχή των Καλαβρύτων μερικά από τα σημεία αυτά είναι: ο τόπος θυσίας και ειδικότερα ο σταυρός του μαρτυρίου, το γλυπτό της μάνας στον χώρο του μουσείου, τα αγάλματα των Πετμεζαίων, των Δημάρχων Π. Γεωργακόπουλου και Πάνου Πόλκα, του Ευσέβιου Κηπουργού,του ιερέα Παπαδημητρόπουλου.

www.thebest.gr