Δεν λέει το «ναι»

Συνεχίζει να επιμένει ο Φώτης Κωστούλας  ότι ο φόρτος  εργασίας δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με τις υποχρεώσεις του προέδρου της Σούπερ Λιγκ κι επομένως δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές που θα γίνουν στις 18 Ιουλίου. Είναι σαφές ότι ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού δεν θα ήθελε να βρεθεί  ανάμεσα στις «Συμπληγάδες» μιας τέτοιας θέσης και να φθείρει την εικόνα του.
Την άρνησή του για την προεδρεία της Λίγκας την διαμήνυσε και  στην πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων των «μικρομεσαίων» συλλόγων, μετά από πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου.
Κατά τα άλλα στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε  να σταλεί επιστολή στον γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη, με προτάσεις για την αλλαγή στη δομή της διαιτησίας και την παραίνεση να υιοθετηθεί το ισπανικό μοντέλο. Επίσης, τέθηκε και θέμα μείωσης ομάδων κι  αποφασίστηκε να σταλεί σχετική επιστολή στη NOVA ζητώντας αρχικά οι ομάδες να γίνουν 14 και μετά 12!
Από  τη συνάντηση απουσίασαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Βέροια και  για πρώτη φορά έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι της Λάρισας (Κούγιας) και της Κέρκυρας  (Λαμπρόπουλος).