Δυτική Ελλάδα: Φαρμακοποιός στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου η 38χρονη που πνίγηκε

Ιδιαίτερα γνωστή στην Πάτρα ήταν η 38χρονη που έχασε τη ζωή της, ενώ κολυμπούσε το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία του Αγίου Ηλία, στην Ηλεία. Πρόκειται για τη Δ.Χ., η οποία επί σειρά ετών ήταν υπεύθυνη φαρμακείου στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου.

Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία στην Πάτρα και προκάλεσε βαθύτατη θλίψη, δεδομένου ότι από την επαγγλματική  διαδρομή της η άτυχη 38χρονη ήταν γνωστή σε ευρύτερος κύκλους .

Συγκλονισμένη όμως είναι  η κοινωνία της ευρύτερης περιοχής της Ηλείας από την η απώλεια της νέας γυναίκας. Φαρμακοποιός στο επάγγελμα έχοντας περάσει ως προϊσταμένη και από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Πύργο.

Ειδικότερα, η  γυναίκα ήταν κάτοικος σε κοντινό χωριό του Πύργου και είχε πάει για το μπάνιο στην παραλία του Αγίου Ηλια, όταν περίπου στις 6:30 λουόμενοι αντιλήφθηκαν το σώμα της να πλέει μπρούμυτα, σε κοντινή απόσταση από την παραλία.

Αστραπιαία την έβγαλαν στην παραλία όπου διαπίστωσαν πως δεν είχε τις αισθήσεις της και προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ενώ ειδοποίησαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου.

dete.gr