Αγρινιώτικη παρουσία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην Τιφλίδα

Η Αναστασία Μήτσου (αριστερά στη φωτογραφία), αθλήτρια του βάδην, είναι μέλος της ελληνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων . Είναι αθλήτρια της ΓΕ Αγρινίου, η οποία τον τελευταίο χρόνο γυμνάζεται με το γκρουπ των βαδιστών του Γεωργίου Σεφεριάδη.

Δεξιά στη φωτογραφία είναι η Μαρία Σεφεριάδη, πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 3.000 μ. βάδην. Η Σεφεριάδη κέρδισε και τα 5.000 μ. βάδην στη μεγαλύτερη κατηγορία των Κορασίδων, ηλικίας 16-18 ετών το 2016 και ενώ έπιασε το όριο για το Πανευρωπαϊκό (2 φορές), δεν μπορεί να συμμετάσχει διότι είναι μικρότερη των 16 ετών.

Στο ίδιο γκρουπ, με προπονητή τον Γεώργιο Σεφεριάδη, γυμνάζεται και η Αλίκη Κοντογιάννη (4η βαλκανιονίκης το 2016), η οποία έχασε για 10 δευτερόλεπτα το όριο για το Πανευρωπαϊκό στα 5.000 μ. βάδην.

Ο προπονητής και οι αθλήτριές του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο του Emileon Sport Center, καθώς και όλους τους υπαλλήλους, που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούν τον χώρο αυτό για τις προπονήσεις τους.