H πριγκίπισσα του Μαρόκου ήρθε ξανά στην Ηλεία για διακοπές

Φαίνεται πως της άρεσε κι επέστρεψε κι αυτό το καλοκαίρι.Στην Ηλεία βρίσκεται για ένα ακόμα καλοκαίρι η Πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα. Σύμφωνα με πληροφορίες…

ztjktbkqls57834894ebba5

Φαίνεται πως της άρεσε κι επέστρεψε κι αυτό το καλοκαίρι.Στην Ηλεία βρίσκεται για ένα ακόμα καλοκαίρι η Πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, αφίχθη χθες στο αεροδρόμιο του Αράξου με πολυπληθή συνοδεία και μετέβη στο resort της Grecotel στα Λουτρά Κυλλήνης, εκεί που περνά τα τελευταία χρόνια μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η Πριγκίπισσα έφτασε χθες το απόγευμα μαζί με τα δύο παιδιά της, αλλά χωρίς τον Βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ τον Έκτο. Πέρυσι για πρώτη φορά είχαν έλθει μαζί στην Ηλεία, όπου ο Βασιλιάς έμεινε μαγεμένος απο την ομορφιά της περιοχής και δαπάνησε μεγάλα ποσά για την διαμονή του.

Αυτή τη φορά η συνοδεία της Πριγκίπισσας ήταν μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και προσωπικό μαζί με πολλές αποσκευές. Συνολικά η αποστολή που ταξίδεψε από το αεροδρόμιο του Αράξου για την Κυλλήνη ήταν περισσότερα απο είκοσι οχήματα.

Το επόμενο 15νθήμερο η Πριγκίπισσα με τα παιδιά της θα απολαύσουν τις διακοπές τους στην περιοχή.

www.ilialive.gr