Έπιασαν τους καλλιεργητές στον ύπνο – Νέα φυτεία κάνναβης στην Αγία Μαρίνα στα Γιάννενα

Στον ύπνο φαίνεται πως έπιασαν οι Αστυνομικοί τους καλλιεργητές φυτείας κάνναβης που είχαν στήσει στην Αγία Μαρίνα στα Γιάννενα, αφού όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε περάσει και πολύ ώρα που τα είχαν ποτίσει!!

Η φυτεία, αποτελούμενη από 359 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δύσβατη και δασώδη περιοχή από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί,  δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα – δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα. Τα δενδρύλλια, ύψους από 17 έως 75 εκατοστά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τη φυτεία καλλιεργούσαν οι δύο δράστες, οι οποίοι είχαν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα για την περιποίηση των φυτών κάνναβης (λάστιχα ποτίσματος κτλ.) ενώ στο χώρο της φυτείας είχαν κατασκευάσει και αυτοσχέδιο κατάλυμα. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ  το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

mpwxyN1

mpwxyN2

mpwxyN3

mpwxyN4

www.pamepreveza.gr