ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΣτην Πάτρα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Πάτρα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Πάτρα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών θα αναγορευτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε ειδική τελετή που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στο χώρο του Πανεπιστήμιου. Σε σχετική ανακοίνωση της Πρυτανείας αναφέρονται τα εξής:

«Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών. Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης», στο κτίριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Η Τελετή θα ξεκινήσει με την προσφώνηση της Πρυτάνεως, Καθηγήτριας Β. Κυριαζοπούλου και θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί του Κοσμήτορος της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καθηγητή Δ. Σκούρα, και της Προέδρου του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Θ. Μονιούδη-Γαβαλά.

Το έργο και την προσωπικότητα του Τιμωμένου θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Δρ. Νομικής, Μιχαήλ Παρούσης. Θα ακολουθήσει η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του κειμένου της Αναγόρευσης του Κυρίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και η ανάγνωση του Διδακτορικού Διπλώματος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η περιένδυση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Πρύτανι και η επίδοση του μεταλλίου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Τελετή Αναγόρευσης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Τιμωμένου, με θέμα: Τα όρια παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά την πρόσφατη νομολογία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας.»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr