Συμμετοχή του Σπήλιου Λιβανού στα εγκαίνια έκθεσης υπηρεσιών και προϊόντων στο Μεσολόγγι

Ο κ. Σπήλιος Λιβανός, σύμβουλος επιχειρηματικότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχε την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στα εγκαίνια της Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Ο κ. Λιβανός συνεχάρη το Δήμαρχο της πόλης κ. Ν. Καραπάνο, καθώς και όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες της σημαντικής αυτής έκθεσης και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια τόσο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, όσο και ευρύτερα του νομού Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με νέους και παλαιότερους επιχειρηματίες, ώστε να προωθηθεί η επιχειρηματικότητα, να στηριχθεί η πρωτογενής παραγωγή και να ενισχυθούν οι εξαγωγές τοπικών προϊόντων από όποιο μετερίζι και αν βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί η ανεργία και να αυξηθεί το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του νομού μας, είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο την επιχειρηματικότητα και τη διασύνδεσή της με την πρωτογενή παραγωγή, ενισχύοντας τη ζήτηση για τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουμε και δίνοντας ευκαιρίες σε όσους θέλουν να προκόψουν στον τόπο τους. Η προσπάθεια αυτή, θα με βρίσκει πάντα αρωγό, όπου κι αν είμαι.”

 

Spilios Livanos - ekthesi Mesologgi_6