ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΜε Kawasaki και χωρίς κράνος κυκλοφορεί ο Μάκης Μπαλαούρας – Σχόλια για τη στάση του Ηλείου βουλευτή (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με Kawasaki και χωρίς κράνος κυκλοφορεί ο Μάκης Μπαλαούρας – Σχόλια για τη στάση του Ηλείου βουλευτή (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με Kawasaki και χωρίς κράνος κυκλοφορεί ο Μάκης Μπαλαούρας – Σχόλια για τη στάση του Ηλείου βουλευτή (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Όπως γράφει το Newsit.gr “Το παράδειγμα… χιλιάδων Ελλήνων μοτοσυκλετιστών ακολουθεί και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος απαθανατίστηκε να οδηγεί τη μηχανή του με το κράνος… στο μπράτσο!

Τα καρέ “τραβήχτηκαν” στην ελληνική Βουλή. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, φαίνεται να μπαίνει στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου οδηγώντας τη μηχανή του και… παρανομώντας!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κρατά στο χέρι το κράνος του, κάτι που δυστυχώς είναι συνήθεια πολλών οδηγών μηχανής και που επιφέρει πρόστιμο της τάξης των 350 ευρώ από την Τροχαία.

Η μέχρι στιγμής πληροφόρηση αναφέρει πως… πρόστιμο δεν επεβλήθη στον βουλευτή, ωστόσο το παράδειγμα που δίνει ένας εκπρόσωπος του ελληνικού λαού που οδηγεί χωρίς το κράνος του δεν είναι φυσικά το ιδανικό”.

Πάντως σε εμάς τους Ηλείους προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Μάκης Μπαλαούρας κυκλοφορεί με Kawasaki και στιλ που δεν θυμίζει σε τίποτα βουλευτή.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτό: Eurokinissi

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr