Δυτική Ελλάδα: Η ΕΥΠ παρακολουθεί πρώην Βουλευτή!

Η είδηση έχει κυκλοφορήσει στην Πάτρα εδώ και μέρες, όμως κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες. Είναι όμως βέβαιο πως στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) «ξεσκονίζουν» πρώην βουλευτή!

Φαίνεται ότι από τις συζητήσεις που έχουν γίνει (έστω και αν γίνονται με κάθε διακριτικότητα και μυστικότητα) «διέρρευσε» σε στενό αρχικά κύκλο, πως η ΕΥΠ προσπαθεί να ανακαλύψει στοιχεία και να «δέσει» τον πρώην βουλευτή.

Κανείς ωστόσο (ακόμη και στην Αστυνομία) δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της έρευνας όπως και το για ποιον λόγο η ΕΥΠ «στοχοποίησε» τον πολιτικό. Η έρευνα έχει σχέση με την περίοδο κατά την οποία ήταν βουλευτής, ή με τις πρότερες ή σημερινές ενέργειές του; Αναπάντητο μάλλον θα μείνει το ερωτηματικό! Ωστόσο είναι απολύτως βέβαιο πως για τον πρώην βουλευτή σχηματίζεται «φάκελος» στην υπηρεσία.

Δεν γνωρίζουμε επίσης αν η ΕΥΠ παρακολουθεί τον πρώην βουλευτή με το περιβόητο «βαλιτσάκι» της. Πάντως οι τελευταίοι διοικητές της υπηρεσίας διαβεβαίωναν ότι ο εξοπλισμός της ΕΥΠ δεν καταγράφει συνομιλίες αλλά κάνει μία αποτύπωση των κλήσεων. Επίσης, κατά καιρούς διαψεύδουν ότι υπάρχει «βαλίτσα παρακολουθήσεων» και κάνουν λόγο για ένα όχημα, τζιπ, που λειτουργεί ως ραδιογωνιόμετρο και εντοπίζει το σήμα.

Από εφημερίδα «ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ»