Μοίρασε… πρόστιμα ο Κοντονής

«Βαριά» χρηματικά πρόστιμα επέβαλε ο υφυπουργός αθλητισμού,  Σταύρος Κοντονής, σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ του οποίου έκλεισε για τέσσερις μήνες και την Θύρα 4!
Ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να κλείσει τη Θύρα 4, των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ,  του γηπέδου της  Τούμπας έως τον Νοέμβριο λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον σχετικά πρόσφατο  ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.  Ο υφυπουργός Αθλητισμού, κάνοντας χρήση του νέου νόμου αποφάσισε να κλείσει τη Θύρα 4 για 4 μήνες, από την έναρξη της σεζόν έως τέλη του Νοεμβρίου ενώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε και πρόστιμο 70.000 ευρώ.
Επίσης ήταν  σειρά της ΑΕΚ να τιμωρηθεί από τον Κοντονή για την  συμπεριφορά των φιλάθλων της στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αντίστοιχα. Στην απόφασή  του σημειώνεται πως με τον Ατρόμητο οι άνθρωποι της Ένωσης δεν είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα και  με τον Λεβαδειακό τα μέτρα ήταν ελλειπή. Η  ΑΕΚ καλείται να πληρώσει «βαριά καμπάνα» με το ποσό των 95 χιλιάδων ευρώ, καθώς οι  70.000  ευρώ αφορούν την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου  και τα υπόλοιπα  το ματς με τους Βοιωτούς.
Πρόστιμο συνολικού ύψους 50.000 ευρώ επέβαλλε ο Κοντονής και στην ΠΑΕ Ατρόμητος, ως επιπρόσθετη τιμωρία για τα επεισόδια στα οποία ενεπλάκησαν οι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, αλλά και για τη ρίψη φωτοβολίδων στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.  Έτσι η  ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει 20.000 ευρώ για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» και άλλες 30.000 ευρώ για το ματς με τον Πανιώνιο.