Ανασύνταξη και… ετοιμότητα

Το βράδυ της Τρίτης τα ηγετικά στελέχη της Παναιτωλοακαρνάνικης Κίνησης είχαν συνάντηση με διοικητικούς παράγοντες και στελέχη ομάδων της Αιτωλοακαρνανίας, σε μια – όπως ανέφεραν – ενδεικτική επιλογή ως προς την πρόσκληση που απηύθυναν. Επίσης παραβρέθηκαν κι άλλοι άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου είτε ως άμεσα προσκεκλημένοι, είτε μέσω ομάδων. Επέλεξαν μια Επιτροπή με τρία μέλη η οποία θα ηγείται στην παρούσα φάση και θα «τρέχει» ζητήματα της Κίνησης που αφορούν αιτήματα ή ερεθίσματα που προέρχονται από πρόσωπα των ομάδων.
4c74b17f-b266-49fb-85bb-3f5a991f5c11OLYMPUS DIGITAL CAMERA

d28837b6-ef16-4e4c-a5f9-cbc569af5385

Το ζήτημα της Τριμελούς Επιτροπής  τέθηκε  και ως ένδειξη ετοιμότητας της Παναιτωλοακαρνάνικης  Κίνησης, διότι πολλοί υποστηρικτές της διαπιστώνουν  διασπάσεις στο ΔΣ της σημερινής Διοίκησης της ΕΠΣΝΑ, πραγματικότητα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις.  Μάλιστα επιλέχθηκαν άτομα που δεν εμπλέκονται άμεσα με ομάδες,  καθώς αρκετοί διοικητικοί παράγοντες έθεσαν τους δισταγμούς τους να παραταχθούν φανερά απέναντι στην παρούσα Διοίκηση της Ένωσης, αναλογιζόμενοι τιμωρίες (ή απειλές τιμωρίας) στο πρόσφατο παρελθόν. Η Επιτροπή αποτελείται από τον Νίκο Χολέβα που ήταν ο επικεφαλής στις εκλογές του 2014, τον παλαίμαχο του Παναιτωλικού Γιώργο Παππά και τον γιατρό και παλαίμαχο  Γιάννη Αλεξόπουλο.
Αναφέρθηκαν «έργα και ημέρες»  του προέδρου της ΕΠΣΝΑ που αποβαίνουν σε ζημιά του τοπικού ποδοσφαίρου και την σιωπηλή συγκατάθεση μελών του ΔΣ που αρκούται σε αμελιτέες αρμοδιότητες κι δεν επιδίδονται στην υπεράσπιση των άμεσων και έμμεσων (π.χ. μέσω διάκρισης διαιτητών) συμφερόντων   των σωματείων. Μετά  την συνάντηση εκδόθηκε ενημερωτική ανακοίνωση που αναφέρει:
Σας ενημερώνουμε ότι η κίνησή μας εξέλεξε συντονιστική επιτροπή, που αποτελείται από τους κ.κ. 1)Χολέβα  Νικόλαο- τηλ επικοινωνίας    6973346043, 2)Αλεξόπουλο Ιωάννη –  τηλ  επικοινωνίας   6972271560   και 3)Παππά  Γεώργιο –  τηλ  επικοινωνίας   6972292016.
Η επιτροπή αυτή θα ασχολείται και θα επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων του τοπικού μας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μόνο αυτού. Για οποιαδήποτε θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ