Έβαλε «κανόνι» στην επίθεση

Ένας στόχος στον Όμηρο Νεοχωρίου, ως προς την κατάρτιση του ρόστερ, είναι να διαθέτει στο επόμενο πρωτάθλημα τριπλέτα- φωτιά στην επίθεση και το πρώτο «βήμα» έγινε με έναν «ξενιτεμένο» από χρόνια παίκτη της περιοχής, τον Βαγγέλη Σεραφίγγο. Φορ που τα προηγούμενα χρόνια με ομάδες της Λέσβου πετύχαινε τα γκολ κατά… δεκάδες. Άλλοι δύο επιθετικοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε επικοινωνία με την Διοίκηση του Ομήρου κι ίσως υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
Ο  Βαγγέλης Σεραφίγγος  είναι αδελφός  του Γιάννη, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Όμηρου τα προηγούμενα χρόνια και την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Άρη Αιτωλικού. Ο Βαγγέλης είναι καθαρόαιμος  φορ, 32 ετών (γεννημένος 1984) και πέρσι στο πρωτάθλημα Λέσβου σημείωσε 52 γκολ. Αρχικά έπαιξε στην ΑΕ Λεσινίου, αλλά με την εισαγωγή του  στην Αστυνομία μετακόμισε στην Αττική, όπου την  σεζόν 2006-07 έπαιξε στον Αθηναϊκό, στην Δ΄Εθνική, σκοράροντας 17 φορές και τον  επόμενο χρόνο στην Αθηναΐδα (Α΄Αθηνών) με απολογισμό 22 γκολ.
Ακολούθησε η μετάθεση στην Μυτιλήνη κι αρχικά έπαιξε στην Καλλονή στην Δ΄Εθνική, παραβιάζοντας τα αντίπαλα καρέ 16 φορές, κάτι που έκανε 14 φορές  και την  επόμενη σεζόν (2009-2010)  με την φανέλα του Διαγόρα Λέσβου στην Δ΄Εθνική. Μάλιστα οι υποχρεώσεις του στο Σώμα δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την Καλλονή στην επαγγελματική Γ΄Εθνική. Έτσι αγωνίστηκε το 2010-11 στην Α΄Κατηγορία της Λέσβου και σημείωσε 30 τέρματα με την ΑΕ Μυτιλήνης, ενώ με την φανέλα του Όλυμπου Αγιάσου την επόμενη περίοδο βρήκε δίχτυα 32 φορές στην Α΄Κατηγορία και πανηγύρισε άνοδο. Εντούτοις προτίμησε την Αναγέννηση Γέρας στο Α΄Τοπικό, σημειώνοντας 22 γκολ και την  σεζόν 2013-14 φόρεσε την φανέλα του ιστορικού Αιολικού στην Α΄Κατηγορία: πέτυχε 35 (!) γκολ η ομάδα ανέβηκε στην Γ΄Εθνική και παρέμεινε για ένα εξάμηνο, όπου πέτυχε 4 γκολ. Στον δεύτερο γύρο πήγε ξανά στην Αναγέννηση Γέρας (Α΄Ερασιτεχνική) και… έσπασε τα κοντέρ!!! Έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 25 φορές σε μισό πρωτάθλημα. Και πέρσι στον Αίγειρο Μυστεγνών, στην Α΄Κατηγορία, πανηγύρισε 52 γκολ: 45 στο τοπικό  πρωτάθλημα, 2 στα μπαράζ για την Γ΄Εθνική και 5 στο Κύπελλο.