Μόνο στη «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»: «Πωλείται» ο Ουάρντα

Η μεταγραφή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ πλησιάζει όλο και πιο πολύ και καθώς είχαμε γράψει από τις 24 Ιουνίου ο «Δικέφαλος του Βορρά»,  μετά την  αποτυχία  της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ματέους της Ντριέπν, άρχισε να εξετάζει ξανά την περίπτωση του Αιγύπτιου, τον οποίο και ο Παναιτωλικός θα ήθελε να πουλήσει. Άλλωστε από πηγές της ΠΑΕ ήλθε ξανά το θέμα στην επικαιρότητα από χθες.
Στον αντίποδα μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι παράμετροι αυτής της διαπραγμάτευσης. Κατ’ αρχήν σε καμία περίπτωση δεν υφίσταται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση στον Παναιτωλικό από τον ΠΑΟΚ. Ό,τι και να γραφεί – τώρα ή  στο μέλλον  – το νούμερο είναι εξωπραγματικό κι όχι μόνο αυτό μα οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης προσπαθούν να αποκτήσουν τον Ουάρντα με πάρα πολύ λίγα χρήματα, ποντάροντας αφενός στην πίεση του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα του Αγρινίου, αφετέρου στις σχέσεις Κωστούλα – Σαββίδη οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο με συνεννοήσεις σε πολλά θέματα.  Και με την συγκαταβατικότητα που επέδειξε ο Κωστούλας στην περίπτωση του Βιγιαφάνες – όταν έφυγε για τον Παναθηναϊκό – δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά μπροστά στον  ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος απ’ την δική του πλευρά δεν… ενοχλείται με την φημολογία ότι θα δώσει ένα  εκατομμύριο ευρώ.
Ο ατζέντης του Αμρ Ουάρντα προγραμμάτισε να  φτάσει  στο Αγρίνιο ακριβώς γι’ αυτό το θέμα, ισχυριζόμενος πως έχει κι άλλες  προτάσεις , κάτι που πιθανόν να ισχύει. Ο Ουάρντα θέλει διακαώς  να κάνει το παραπάνω  βήμα στην  καριέρα του και δεν το έχει κρύψει από την πρώτη μέρα που έφθασε στην χώρα μας. Οπότε μόνο στην περίπτωση που υπαναχωρήσει ο ΠΑΟΚ δεν θα βρεθεί άμεσα  στην Θεσσαλονίκη.
Με Περούτζια στις 25 Ιουλίου
Δύο ακόμα φιλικά παιγνίδια επί Ιταλικού εδάφους αναζητούσαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και το ένα συμφωνήθηκε χθες.  Συγκεκριμένα θα παίξει στις 25 Ιουλίου με την Περούτζια, η οποία αγωνίζεται στη Sere B κι ο  αγώνας θα γίνει στο Αντάλο, μια μικρή πόλη κοντά στο προπονητικό κέντρο που θα κάνει τις προπονήσεις του ο Παναιτωλικός. Επιδιώκεται πλέον η  προσθήκη ενός φιλικού για τις  28 (ή 29)  Ιουλίου και γίνονται  επαφές με Ιταλικές ομάδες. Το μέχρι τώρα  πρόγραμμα των φιλικών στην Ιταλία είναι: 23 Ιουλίου με Φιορεντίνα, 25 Ιουλίου με Περούτζια, 31 Ιουλίου με Βερόνα, 2 Αυγούστου με Ανκόνα.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας, που ήδη ξεκίνησε από την Παρασκευή,  χθες πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις στις 7:30 το πρωί και στις 7:30 το απόγευμα
papaioannou