«Επανέρχεται» ο Όμηρος

Φαίνεται πως ο Όμηρος Νεοχωρίου «μεγάλωσε» για τα καλά και πάλι την τελευταία δεκαετία, ώστε οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του κατά καιρούς να μην συμβιβάζονται με  υποδεέστερους ρόλους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Και παρότι ο Ηλίας Μαυράκης θέλησε να περάσει  στα… μετόπισθεν η συνέχεια υπάρχει, με τον ίδιο πάντα στην διάθεση της ομάδας.

Νέος  πρόεδρος  στον  Όμηρο ανέλαβε ο Επαμεινώνδας Περαρής, άνθρωπος  που εισήλθε στο ΔΣ στα μέσα της προηγούμενης σεζόν και θα έχει μαζί του όλο το δυναμικό της Διοίκησης, στο πλευρό του και ο Ηλίας Μαυράκης, ενώ θα προστεθούν κι άλλα μέλη στο Δ.Σ.

Προπονητής ξανά ο  Χρήστος Ζαπάντης, που είχε αναλάβει τον περασμένο Φεβρουάριο, και σχολίασε με νόημα στο facebook  για το γεγονός της παραμονής του στην ομάδα: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Ομήρου Νεοχωρίου και τον νέο πρόεδρο της ομάδας κ.Περαρή.Ε για την εμπιστοσύνη της ανανέωσης της συνεργασία μας για τη καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά. Η ιστορική αυτή ομάδα επιβάλλεται να αναγεννηθεί… Η δουλειά μόλις ξεκίνησε…. Κι αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα….

Όντως οι  άνθρωποι του συλλόγου  παρουσιάζονται μετρημένοι στα λόγια ως προς το μοντέλο που θα προτιμήσουν, ωστόσο είναι έκδηλη η αισιοδοξία τους για το μέλλον και για τις προοπτικές δημιουργίας μιας ομάδας που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει, κοστολογώντας πως ακόμα και την περασμένη σεζόν – που όλα πήγαν στραβά- ο Όμηρος ήταν στο «παιγνίδι»  του πρωταθλητισμού έως το τέλος (σχεδόν) της κανονικής διάρκειας της Α΄ΕΠΣΝΑ. Χθες, μάλιστα,  γίνονταν λόγος για άμεση μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα κάνει αίσθηση.

Γιώργος Παπαϊωάννου