Παρέμβαση του ΙΝΚΑ για τις «πειραγμένες» αντλίες στα βενζινάδικα

«Η νεανικότητα και ο ερασιτεχνισμός της κάθε φορά επόμενης κυβέρνησης φτάνει τα όρια του τραγικού και θανατηφόρου ερασιτεχνισμού, που αναδύεται από την αστάθεια των νόμων και ρυθμίσεων των προηγούμενων νεανικών ερασιτεχνικών κυβερνήσεων, ή απλά το παίζουν νεανίες και ερασιτέχνες, για να γίνεται τζέρτζελο και να λένε κάνουμε, να και που ξανακάνουμε.

Οι κοροϊδίες των κομμάτων που κάνουν κυβερνήσεις έχουν ξεπεράσει τα όρια.

Είναι πολύ βρώμικο αυτό που γίνεται με γνώση ή με διαχειριστική αναπηρία των κομμάτων που κάνουν κυβερνήσεις.

Δημιουργεί απογοήτευση σε όλους τους Έλληνες, ο ερασιτεχνισμός ή αλλιώς η εξόφθαλμη κοροϊδία των πολιτών που είτε ψηφίζουν είτε δεν ψηφίζουν, τα κόμματα αυτά συγκροτούν χαρωπές κυβερνήσεις, ορισμένου και προκαθορισμένου χρόνου.

Είναι σαν ομάδες που έχουν το γήπεδο στην διάθεσή τους για ένα παιχνίδι, κάθε μια με την σειρά τους κυκλικά.

Τι κόφτες και το πρόγραμμα δεν βγαίνει έτσι κι αλλιώς, και βρωμοέλληνες του Ραμσάουερ, τι του Γκαμπριέλ για όλα φταίει η Γερμανία, τι του Σόϊμπλε η ατένιση και προσδιορισμός από χαμηλό ύψος, πως νόμοι υπάρχουν αλλά δεν τηρούνται.

ΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΟΥ ΣΚΩΤΟΜΟΥ, κύριοι υπουργοί της Ανάπτυξης πρώην και νύν.

Αν οι προσδιορισμοί μας αυτοί φαίνονται σκληροί, σας λέμε ότι είναι ευρέως γνωστό.

Όπως υπάρχουν συμπληρώματα πολύ αποτελεσματικής σκλήρυνσης, βιομηχανικά π.χ. βρέστε, ανακαλύψτε τους δικούς σας διαχειριστικούς σκληρυντές.

Το καλύτερο, που το λέγαμε και στον Αλογοσκούφη και στον Σιούφα, είναι οριστικό χωρίς πιθανότητα ξανά ανοίγματος, κλείσιμο – σφράγισμα του κλεπτοπρατηρίου.

Τα υπόλοιπα αποτελούν ανοχή, δείτε για περισσότερη κατανόηση τις λέξεις ανοχή και οίκοι ανοχής στο wikipedia.org και μην αρκείστε στο παραπλανητικό ότι οι οίκοι ανοχής τώρα λέγονται studios.

Σας είναι ευχάριστο άραγε, σας είναι τιμητικό, να τίθεστε στην συνείδηση των πολιτών, στην διάσταση των κοινωνικών λειτουργών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους οίκους ανοχής με 20 ευρώ η συνεδρία. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.»