Σε εξέλιξη η προετοιμασία

Συνεχίζονται οι  προπονήσεις του Παναιτωλικού μετά την «πρώτη» της Παρασκευής και παίρνει μέρος σ’ αυτές ανελλιπώς ο Δημήτρης  Κουτρομάνος, για  τον οποίο δεν έχει ανακοινωθεί  ανανέωση του συμβολαίου του και πιθανότατα  θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες μέρες.
Οι έξι  παίκτες της Κ20 που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία των επαγγελματιών είναι ο τερματοφύλακας Νίκος Κουσιάδης (γεννημένος το 1987), ο κεντρικός αμυντικός Μιχάι Ενέα (γεννημένος το 1998), ο κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος  Αλέξανδρος Μαλής (γεννημένος το  1997), ο αριστερός ακραίος αμυντικός  Άγγελος Τασιούλης (γεννημένος το  1998), ο επιθετικός Γιώργος Βακράκος (γεννημένος το 1997) και ο επιθετικός Ηλίας Γιαννιώτης (γεννημένος το 1997). Κάποιοι εξ αυτών,  ίσως κι όλοι, θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ιταλία και ακολούθως  θα αποφασιστεί ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες.
 Όμως ο  Στέλιος Βασιλείου  ζήτησε και πήρε άδεια για  να μεταβεί στη Κύπρο και να συζητήσει με συλλόγους που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, οπότε ο 25χρονος φορ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναιτωλικό ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.
papaioannou