Τα γυμνάσια της Φουρέιρα

Με κάθε εμφάνιση της ανεβάζει τον πυρετό στα ύψη, το ανδρικό της κοινό  πληρώνει όσο κι όσο για να απολαύσει την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και τα μοναδικά σόου που παρουσιάζει  στις πίστες.

Κινήσεις που ανεβάζουν  ακόμη πιο ψηλά το κέφι, αφού ο ακράτητος αισθησιασμός της τραγουδίστριας σπάει το θερμόμετρο στους 40 βαθμούς.  Το δικό της κορμί δεν λιώνει, όπως πολύ καλά ερμήνευε το καλοκαίρι του 2014 με ξεσηκωτική διάθεση.
Η Έλενα γνωρίζει πολύ καλά ότι και να κάνει πουλάει, από την τσιχλόφουσκα που θα μασήσει μέχρι και την άρνηση της να μιλήσει για τα προσωπικά της .
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην 13η απονομή των Mad MVA 2016, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε  στο stage του κλειστού γηπέδου Tae kwon do στο Παλαιό Φάληρο  και τα σάρωσε όλα.
Ανάσταση για τον ανδρικό πληθυσμό που βρισκόταν στις κερκίδες, μπορεί να μην άναψαν λαμπάδες για χάρη της, αλλά τα tablets και τα κινητά, ήταν πατημένα συνέχεια στο Rec, καταγράφοντας τις πιο αποκαλυπτικές κινήσεις της τραγουδίστριας.
Οι περισσότεροι από αυτούς έβγαλαν και το σλόγκαν « Φουρέιρα nights» θέλοντας να τρολάρουν την Έλενα, που άναψε φωτιές ακόμη και στον παρτενέρ της επί σκηνής τον Mike, που ερμήνευσαν μαζί και χόρεψαν την νέα της καλοκαιρινή επιτυχία «τι κοιτάς»
Αχ! Έλενα! πόσο θα θελα να είμαι μύγα στο τοίχο του Σπυράγγελου Λυκούδη όταν θα δει το στιγμιότυπο της Φουρέιρα…βραδιάς!

Δείτε το βίντεο: