Πριν την «πρώτη» η ενημέρωση

Σήμερα  7.30 το απόγευμα  θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού, που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της προετοιμασίας για την περίοδο 2016-2017. Η «πρώτη» θα γίνει στο Εμιλέων και φυσικά μπορούν να την παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν. Όμως νωρίτερα σε Συνέντευξη Τύπου η ΠΑΕ και ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης θα ενημερώσουν για θέματα της ομάδας.
Από αυτά που βρίσκονται στην ατζέντα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν αυτά των εισιτηρίων Διαρκείας, των έργων που προγραμματίζονται να γίνουν στο γήπεδο και του νέου εμβλήματος, το οποίο θα είναι πλέον κοινό για ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Για τα Διαρκείας ενδιαφέρον έχει το κόστος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν- όπου οι πωλήσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες – καθώς και τα κίνητρα που μπορεί να δοθούν σε παλιούς και νέους υποψήφιους κατόχους. Λογικά να ανακοινωθούν άμεσα και οι τιμές των απλών εισιτηρίων, ώστε ο κάθε φίλαθος να έχει «εικόνα» ως προς την πιο συμφέρουσα γι’  αυτόν επιλογή. Ακόμη  αναμένεται η επίσημη ενημέρωση για την τοποθέτηση στέγαστρου στο πέταλο του γηπέδου και σε ποια φάση βρίσκονται οι διαδικασίες, σε συνδυασμό με τον εκτιμώμενο χρόνο για την ολοκλήρωση του έργου. Αν και κατά τις πληροφορίες δεν έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στο έμβλημα της ομάδας, αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο.  
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει επ’ ακριβώς:  
 Την πρώτη προπόνηση που σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 1 Ιουλίου η ομάδα μας. Θα γίνει στο Emileon με ώρα έναρξης 19.30 και θα είναι ανοικτή στο κοινό.
Θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Emileon στις 17.30, στην οποία προσκαλούνται οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης.
Θέματα:
–          Παρουσίαση νέου εμβλήματος Παναιτωλικού
–          Παρουσίαση νέας ιστοσελίδας
–          Εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2016-2017
–          Έργα στο γήπεδο Παναιτωλικού
–          Αγωνιστικά θέματα
papaioannou