Επιτυχημένη η ημερίδα του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» με τίτλο «Η βία της εξοικείωσης με τη βία»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας  «Οδυσσέας»  πραγματοποίησε Ημερίδα με θέμα «Η βία της εξοικείωσης με τη βία», σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και τον Ο.ΚΑ.ΝΑ, το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 18꞉00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Κοσμάς, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χ. Καζαντζής, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θ. Τσιλίκας, ενώ επιστολές χαιρετισμού των εργασιών της Ημερίδας  απέστειλαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής της ΠΕ Αιτωλ/νίας κ. Γ. Βαρεμένος και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Τριανταφύλλου.  Την εκδήλωση προλόγισε η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Ο.ΚΑ.ΝΑ κ. Αθηνά Μπάκου και το γενικό συντονισμό της Ημερίδας είχε ο Δημοσιογράφος και π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος.

Εισηγητές της Ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Ο.ΚΑ.ΝΑ κ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Dr  Αθανασία Δημητρίου, ο Καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Άγγελος Τσιγκρής, και ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κ. Νικόλαος Κώστας.

Την οργανωτική υποστήριξη προσέφεραν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου και το Δίκτυο Εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», ενώ  Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν ο «ΑΧΕΛΩΟΣ» και η εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ».

«ευχαριστούμε θερμά το κοινό για την άμεση ανταπόκριση του και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή και ουσιαστική υλοποίηση της ημερίδας», αναφέρει το κέντρο «Οδυσσέας» στην ανακοίνωσή του.