Πνίγηκε 70χρονη στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν. Δεν τα κατάφεραν όμως. Ηταν πολύ αργά, για την ηλικιωμένη που σήμερα το πρωί -γύρω στις 09.30- εντοπίστηκε απο άλλους λουόμενους, μπρούμυτα στη θάλασσα. Παρά την άμεση άφιξη του ασθενοφόρου στο σημείο και τις προσπάθειες του πληρώματος, τόσο επι τόπου στην παραλία όσο και κατα τη διάρκεια της διακομιδής, δεν κατέστη εφικτή η ανάνηψή της.

Στην Αχαΐα, του καλοκαιρινούς μήνες δεν λείπουν τα περιστατικά πνιγμών, κυρίως ηλικιωμένων. Προ ημερών γυναίκα πνίγηκε στο Αίγιο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Για πιθανό πνιγμό κλήθηκε πριν από λίγα λεπτά ασθενοφόρο στην περιοχή Ακταίο στο Ρίον. Επι τόπου μετέβη ασθενοφόρο και γιατρός. Μια γυναίκα ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της. Πριν από λίγο έφθασε το ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο.

Οι πρώτοι που αντελήφθησαν τη γυναίκα μπρούμυτα στο νερό άρχισαν να φωνάζουν. Στην παραλία επικράτησε πανικός και αρκετοί βούτηξαν για να βοηθήσουν. Το thebest.gr επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ αλλά και το νοσοκομείο του Ρίου. Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα -10.00- δεν έχει αναγνωριστεί η ηλικιωμένη, καθώς έκανε μόνη της μπάνιο και δεν είχε πάνω της κάποια έγγραφα.

www.thebest.gr