Τσάμης προπονητής και πρόεδρος ο Προύντζος

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που παραθέσαμε στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου ότι ο Ανδρέας  Τσάμης   θα αναλάβει  προπονητής της ΑΕ Βάλτου στην Α΄ΕΠΣΝΑ, επιστρέφοντας μετά από ένα χρόνο. Μάλιστα Γυμναστή (και προπονητή της Παιδικής ομάδας) θα έχει τον Άγγελο Φραγκούλη που την περασμένη σεζόν παρουσίασε επιτυχημένο έργο  στην Φλόγα Παλιομάνινας. Επιπλέον στην ομάδα του Χαλκιόπουλου, που θα πάρει την θέση του Κεραυνού  Μυρτιάς στην Α΄ΕΠΣΝΑ καθώς απέκτησε το ΑΦΜ του, νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Θωμάς Προύντζος ο οποίος είχε διατελέσει ξανά πρόεδρος την περίοδο 2003-2004.
Οι ιθύνοντες της ομάδας με ανάρτηση στο facebook πληροφόρησαν για τις αρμοδιότητες που δόθηκαν, ενώ υπάρχει κι ένα κείμενο για την προσπάθεια που θα ακολουθήσει στην Α΄ΕΠΣΝΑ:   «Η Α κατηγορία είναι απούσα από την περιοχή μας από το 2003-2004 που αγωνιζόταν ο Άρης Μαλεσιάδας στην έδρα της Μαλεσιάδας. Ήταν μια τεράστια προσπάθεια από ένα μέρος των χωριανών τότε, άλλα έφτασε σε πολύ μεγάλο επίπεδο χάρη στην τεράστια προσπάθεια του τότε προέδρου Γιώργου Αυφαντή  και όλου του Ομίλου Αυφαντή. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε η ανταπόκριση που υπάρχει σήμερα από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής,με αποτέλεσμα να μην μπορεί ένας άνθρωπος ή  μια οικογένεια να αντεπεξέλθει σε αυτό το φορτίο.
13 χρόνια μετά στην περιοχή μας παρουσιάζεται αυτή η ευκαιρία. Είναι δύσκολο αν δεν έχεις ζήσει παρόμοιες καταστάσεις να αντιληφθείς τα οφέλη που θα έχει η περιοχή μας από αυτό το άλμα της ομάδας.
Ιστορικά σωματεία όπως η Α.Ε. Μεσολογγίου, η Ναύπακτος, ο Αρης Αιτωλικού, το Αντίρριο, ο Όμηρος, ο Αμφίλοχος ο Απόλλων Θέρμου αλλά και άλλες δυνάμεις του τοπικού όπως το Αγγελόκαστρο, ο Απόλλων Δοκιμίου, η Φλόγα Παλαιομάνινας, η Παραβόλα, το Λουτρό, η Αναγέννηση, η Χάλκεια, η Μπούκα, θα επισκεφθούν την περιοχή μας για να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας, αλλά και να γνωρίσουν τον τόπο μας μέσω της επίσκεψης ομάδων, φιλάθλων και μέσω της προβολής που θα πάρει η περιοχή μας από τα ΜΜΕ.
Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας, μεγάλος στόχος είναι η εύκολη παραμονή στην Α κατηγορία αλλά και να παρουσιάσουμε την πιο καυτή αλλά καθαρή έδρα στο πρωτάθλημα».
Πρόεδρος λοιπόν ο Θωμάς Προύντζος. Α΄ Αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Αντωνίου, Β΄ Αντιπρόεδρος ο Θεόδωρος  Ρήγας, Γ. Γραμματέας ο Θωμάς  Νέστωρας, Ταμίας ο Νικόλαος  Μαργαρίτης, Υπευθ. Δημ. Σχέσεων ο Λάμπρος  Σιατής, Έφορος (και Υπεύθυνος παιδικής ομάδας) ο Χρήστος  Σκλείδας, Υπεύθυνος υλικού και Γηπέδου οι Αθανάσιος Μπορμπότσιαλος και Αντώνιος Τσιάκαλος, με Αναπληρωματικό   μέλος την  Αναστασία Προύντζου.