Ακριβή η Αργεντινή…

Είναι γνωστό και διατυπωμένο σε πολλούς τόνους ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει επικεντρωθεί στην ποδοσφαιρική αγορά της Αργεντινής, προκειμένου να κάνει τις τελευταίες της προσθήκες πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ιταλία, από τις 20 Ιουλίου  και μετά.  Ωστόσο από την Διοίκηση διαρρέεται πως είναι πιθανό να μην  αποκτηθούν και οι τρεις παίκτες από την Αργεντινή.
Στόχος είναι να βρεθεί ένας κεντρικός χαφ με επιθετικά χαρακτηριστικά («δεκάρι»), ένας πλάγιος  επιθετικός κι ένας αριστερός ακραίος επιθετικός. Οι τελικές επιλογές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάστηκαν  θα γίνουν τις επόμενες μέρες και το κόστος σε κάθε περίπτωση αποτελεί βασικό παράγοντα. Οι παίκτες που εντοπίστηκαν στην Αργεντινοί και θεωρούνται οι καταλληλότεροι για τους κυανοκίτρινους έχουν υψηλό κόστος για τα όρια  που έχει τοποθετήσει η ΠΑΕ και για το λόγο αυτό τις τελευταίες μέρες εξετάζονται ποδοσφαιριστές από άλλες χώρες, ενώ γίνεται στροφή και προς την εγχώρια αγορά σε παίκτες με προσιτό κασέ.
Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα με τον Δημήτρη Κουτρομάνο, παρότι τόσο ο Αγρινιώτης αμυντικός όσο και η ΠΑΕ επιθυμούν την υπογραφή νέου συμβολαίου. Σε  μία εβδομάδα αρχίζει η προετοιμασία και λογικά θα υπάρξει συνάντηση, ώστε η  νέα συμφωνία να επικυρωθεί τυπικά. Ο Κουτρομάνος αμέσως μετά το γάμο του έφυγε για τις διακοπές του με την βεβαιότητα  πως θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό, αγνοώντας τις νύξεις από Λαμία και Καρδίτσα, που αγωνίζονται στην Β΄Εθνική.
papaioannou