Θα καταθέσει πρόταση για Ουάρντα;

Το όνομα του Αμρ Ουάρντα επανέρχεται στο προσκήνιο λόγω της «κουβέντας» που ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ για τον Αιγύπτιο. Η αποτυχία  της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Ντριέπν ,Ματέους,  οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εξετάζουν  εναλλακτικές επιλογές και μία εξ αυτών είναι ο παίκτης  του Παναιτωλικού.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που θα παίξει στα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προσπαθεί να ολοκληρώσει άμεσα τις μεταγραφές του και η περίπτωση Ουάρντα προσφέρεται για κάτι τέτοιο, αρκεί να υπάρξει συμφωνία στο ποσό με τον Φ. Κωστούλα. Διότι μπορεί να φημολογείται ότι ο Παναιτωλικός ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Ουάρντα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θα έδινε ποτέ αυτά  τα χρήματα στην πραγματικότητα.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός από την πλευρά της πασχίζει για την ενίσχυση των κυανοκίτρινων και παράλληλα  κάνει τις απαραίτητες ενέργειες  για την  τοποθέτηση  του στεγάστρου στο πέταλο του γηπέδου. Υπάρχει  συνεχής  επαφή με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (στο οποίο υπάχθηκαν  αυτά τα θέματα προ διετίας)  για  την έγκριση του φακέλου που περνά από  έξι επιτροπές και μέχρι τώρα τον έχουν εγκρίνει οι δύο. Εφόσον εξασφαλιστεί η  άδεια θα χρειαστεί περίπου 1,5 μήνας για την τοποθέτηση του στεγάστρου και στην ΠΑΕ ευελπιστούν ότι μπορεί να γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.