Εκτός Δημοτικής Ομάδας Παπαναστασίου ο Ν. Καζαντζής – Επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Δημοτική Ομάδα Παπαναστασίου, εστάλη πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Κώστα Ρόκο, από τον πρώην πλέον αντιδήμαρχο Νίκο Καζαντζή ο οποίος επί της ουσίας επιβεβαίωσε όλα όσα ανέφερε στην χθεσινή σκληρή του ανακοίνωση εναντιον του Δημάρχου Αγρινίου, μετά την απόφαση του τελευταίου να τον θέσει εκτός του σχήματος των αντιδημάρχων. Πλέον ο κ. Καζαντζής θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης ο κ. Καζαντζής αναφέρει:

κ. Πρόεδρε,
στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014 συμμετείχα στον συνδυασμό με τον τίτλο ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ, με τον οποίο εξελέγην, δημοτικός σύμβουλος το Δήμου Αγρινίου.
Φρονώ ότι ετίμησα την ιστορία μου στις δημοτικές εκλογές, συμμετέχοντας σε έναν συνδυασμό του οποίου δυστυχώς ηγείτο ο Παπαναστασίου.
Λόγοι πολιτικής εντιμότητας, αξιοπρέπειας, σωφροσύνης και λαϊκής εντολής, καθώς και λόγοι διαφορετικής αντίληψης περί της διοίκησης του Δήμου και της διαχείρισης των τοπικών προβλημάτων, μου επιβάλλουν να αποχωρήσω από τον εν λόγω συνδυασμό και να συμμετέχω πλέον στα Δημοτικά Συμβούλια μέχρι την λήξη της Δημοτικής Θητείας μου, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, σύμφωνα με το άρθρο 66, παρ. 4 του Ν. 3852/2010.
Θέλω να ελπίζω σε μία καλή συνεργασία.

Στις 18:30 το απόγευμα μάλιστα ο κ. Καζαντζής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.