Στην Επισκοπή ο Βασιλείου

Στην Κρήτη επέστρεψε ο Αγρινιώτης προπονητής Χρήστος Βασιλείου, σε μια περιοχή όπου χαίρει πολύ μεγάλης εκτίμησης κι έχει επιτελέσει πολύ  σημαντικό έργο στο παρελθόν. Ο 55χρονος τεχνικός  ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο  της Επισκοπής Ρεθύμνου,  Μιχάλη Νικολιδάκη,  και  η συμφωνία προέκυψε εύκολα.
Η ανακοίνωση της ομάδας, η οποία αγωνίζεται την Γ΄Εθνική,  αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Χρήστου Βασιλείου. Ο πολύπειρος τεχνικός από το Αγρίνιο, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας κι αφού συνομίλησε με τον πρόεδρο, Μιχάλη Νικολιδάκη, οι δυό τους, ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία για τα της τεχνικής ηγεσίας. Δίπλα στον Χρήστο Βασιλείου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πόστο του βοηθού προπονητή, ο Γιώργος Μανωλακάκης».
Είναι  η 3η φορά που ο Χρήστος Βασιλείου θα βρεθεί στο Ρέθυμνο για την  Επισκοπή, καθώς η  πρώτη ήταν το 2004 και η δεύτερη το 2010, ενώ φέτος θα… πιάσει δουλειά για τα καλά τέλη Ιουλίου που θα ξεκινήσει   η προετοιμασία.   
Ο Χρήστος Βασιλείου μετά την  συμφωνία δήλωσε:«Κατ’ αρχή, έχω μονάχα καλές αναμνήσεις από την Επισκοπή. Η ομάδα πήγε πολύ ψηλά τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως εκεί πρέπει να ανήκει. Η Επισκοπή πρέπει να φύγει απ’ αυτή την Κατηγορία. Γι’ αυτό το λόγο ήρθα και εγώ. Κι όταν λέω να φύγει απ’ αυτή την κατηγορία δεν αναφέρομαι στην Γ’ Εθνική. Η Επισκοπή έχει εξαιρετική οργάνωση και μπορεί να φτάσει ως και την Super League. Είναι ένα σωματείο που έχει τα πάντα και εγώ προσωπικά, δεν έχω ξανασυναντήσει έναν πρόεδρο όπως είναι ο κ. Νικολιδάκης που να αγαπάει τόσο πολύ την ομάδα του. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και πιο πολύ τον πρόεδρο γιατί με επέλεξε. Το έργο του κάθε προπονητή είναι δύσκολο. Σίγουρα κανείς δεν είναι μάγος αλλά έχουμε μεγάλα όνειρα γι’ αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε καθώς η Επισκοπή όπου και να παίζει, θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό».