Νέα διοίκηση στο προεδρείο του μετά την φετινή αποτυχία του ΟΣΔΕ

W203-Athanasios_Kaprelhs_Ανακατατάξεις στο προεδρείο του ΟΠΕΚΕΠΕ, και από καραμπόλα στο προεδρείο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, έφερε η αποτυχία της έγκαιρης ολοκλήρωσης της φετινής υποβολής των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης, με χιλιάδες αγρότες να κινδυνεύουν να επιβαρυνθούν με πρόστιμα. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης επιχειρεί έτσι μια «φυγή προς τα εμπρός» προκειμένου να ξεχαστεί το φιάσκο και να μην έχει επιπτώσεις στην ίδια. Την ίδια στιγμή «θέσεις μάχης» λαμβάνει η αντιπολίτευση και οι οργανώσεις των αγροτών.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή 17 Ιουνίου, αποδεχόμενος την χθεσινή παραίτηση του Αντώνη Μωυσίδη, πρόεδρος στον ΟΠΕΚΕΠΕ αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Καπρέλης που κατείχε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Ακολούθως, Α Αντιπρόεδρος του οργανισμού αναλαμβάνει ο Γεώργιος Αποστολάκης και Β Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Κέντρος, ενώ Γενικός Διευθυντής ορίζεται ο Ιωάννης Καργιώτης.

Σημειώνεται πως την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, που κατείχε ο Αθανάσιος Καπρέλης αναλαμβάνει, ο Αθανάσιος Βλάχος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο υπ. Βαγγέλης Αποστόλου «ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Αντώνη Μωυσίδη και τον πρώην Γενικό Διευθυντή Ναπολέοντα Καππάτο για την μέχρι τώρα συνεργασία τους».

www.paseges.gr