ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΙδιοκτήτες στα χέρια… και οι οικογένειες «στα μαχαίρια»!

Ιδιοκτήτες στα χέρια… και οι οικογένειες «στα μαχαίρια»!

Ιδιοκτήτες στα χέρια… και οι οικογένειες «στα μαχαίρια»!

Μία πολυκατοικία στο πόδι στην συνοικία Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα. Και μάλιστα το περασμένο Σάββατο τα αίματα άναψαν τόσο πολύ που δύο ιδιοκτήτες διαμερισμάτων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα και οι δύο να χρειαστούν… γνωματεύσεις ιατροδικαστή!

Η κόντρα ξεκινά εδώ και δύο χρόνια με αφορμή διάφορα ζητήματα της πολυκατοικίας. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, ετέθη μέχρι και ζήτημα… παράνομων γενικών συνελεύσεων των ιδιοκτητών, τα έβαλαν κάποιοι και με τον κατασκευαστή αλλά δύο ιδιοκτήτες φαίνεται πως πήραν πιο σοβαρά το ζήτημα! Με αποτέλεσμα όλες αυτές τις ημέρες η πολυκατοικία να είναι «στο κόκκινο»!

Το προηγούμενο Σάββατο, σύμφωνα με το dete.gr, ο μεν ένας ιδιοκτήτης καταγγέλλει πως ο «συγκάτοικός» του, τον προκάλεσε και τον χτύπησε και μάλιστα χτύπησε και το παιδί του όταν αυτό επενέβη για να σώσει τον πατέρα. Ο έτερος των ιδιοκτητών υποστήριξε στην Αστυνομία πως δέχθηκε επίθεση και μάλιστα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ολιγόωρη νοσηλεία. Όσο βρισκόταν στο Νοσοκομείο, ο συγκάτοικός του είχε συλληφθεί και εκρατείτο στο κρατητήριο Αστυνομικού Τμήματος. Φυσικά και εκείνος υπέβαλε μήνυση αλλά ο προσωρινά νοσηλευόμενος δεν συνελήφθη και φυσικά… δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Και οι δύο εμπλεκόμενοι πάντως (σύμφωνα με μάρτυρες) αλληλοχτυπήθηκαν ενώ ο πρώτος κατηγορεί τον δεύτερο πως τον απειλούσε και με «σιδερικό», χωρίς όμως ο έτερος να έχει δείξει ότι είχε όπλο. Οι φωνές τους πάντως ξεσήκωσαν την γειτονιά.

Το επεισόδιο όμως δεν σταμάτησε το Σάββατο. Ακόμη και την Δευτέρα, σύμφωνα με τον πρώτο καταγγέλλοντα, όταν το ανήλικο παιδί του βγήκε έξω για να κάνει ποδήλατο μαζί με έναν φίλο του, συγγενικό πρόσωπου του έτερου των εμπλεκομένων βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε στον φίλο του παιδιού «μην κάνεις παρέα με δολοφόνους»!

Ο πατέρας έγινε έξω φρενών και φυσικά και πάλι… τηλεφώνησε στην Αστυνομία! Όλα δείχνουν πως άκρη δεν βρίσκεται! Και επειδή και οι δύο είναι ιδιοκτήτες και όπως είναι φυσικό κανείς δεν φεύγει από την πολυκατοικία, δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα είναι «οδυνηρή» για καμία από τις δύο πλευρές. Ισως ακόμη και η λύση της κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων τους «απομακρύνει» για κάποιο χρονικό διάστημα. Ας θυμηθούμε και την παροιμία «το γινάτι βγάζει μάτι»!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr