«Ζυμώσεις» στην Φλόγα

Μετά την αποχώρηση της Φλόγας  Παλαιομάνινας  από τα play offs σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες καθ’  όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος της  Α’ ΕΠΣΝΑ , Χρήστος Κουτσομπίνας και Νίκος Χολέβας δεν έδειχναν διατεθειμένοι  να συνεχίσουν και δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους.  Ωστόσο φαίνονται πιθανές ορισμένες πρωτοβουλίες, με στόχο να μην αποσυρθεί εντελώς η ομάδα και ορίστηκε Γενική Συνέλευση για την 25η Ιουνίου.
Ο Χρήστος Κουτσομπίνας συνεχίζει να εκφράζει την δυσπιστία του για την ακεραιότητα του πρωταθλήματος και δεν δείχνει  πρόθυμος να συνεχίσει ως πρόεδρος  της Φλόγας. Ο δε Νίκος Χολέβας  έδωσε σημάδια επανεξέτασης της απόφασής του για πλήρη αποχώρηση από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ως διοικητικός παράγοντας, λέγοντας σε συνεργάτες του πως δεν έχει μάθει να τα παρατάει. Προς το παρόν δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά του» στο τι θα πράξει στα πλαίσια της Φλόγας, με δεδομένη την ανησυχία του πως φαινόμενα της περασμένης σεζόν θα επαναληφθούν ως προς την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση που δεν συνεχίσει ούτε ο Νίκος  Χολέβας η ομάδα  δεν θα μετονομαστεί  σε Φλόγα Αγρινίου, αν και οι σχετικές διαδικασίες είχαν προχωρήσει.
Η λύση ίσως δοθεί από τον   Παναγιώτη Νάκα, έως τώρα μέλος του ΔΣ με καταγωγή από την  Παλαιομάνινα, που πιθανόν θα επιχειρήσει να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη Αγωνιστική περίοδο.
Από το απερχόμενο Δ.Σ.  εκδόθηκε  ανακοίνωση  με την οποία  γνωστοποιείται η παραίτησή του  και εκλογές στις 25 Ιουνίου: «Στις 14-6-2016 συγκλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Σύσσωμο το Δ.Σ.παραιτήθηκε και  ορίσθηκε για τις 25-6-2016 εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση».