Δυτική Ελλάδα: Λιμενικός κατέρρευσε εν ώρα υπηρεσίας – Προσπάθειες ανάνηψης από συνάδελφό του – ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ όσα συνέβησαν – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Η ώρα ήταν γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης όταν τόσο στο λιμεναρχείο όσο και στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Η κλήση αφορούσε σε ενστολο υπάλληλο του λιμενικού ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του και εν ώρα υπηρεσίας στο γραφείου του λιμενικού, κάτω από το θεατράκι της Πάτρας.

Στο σημείο έσπευσε πρώτος δικυκλιστής του λιμενικού, ο οποίος όρμησε στο γραφείο και έπεσε πάνω από τον συνάδελφό του, προσπαθώντας να τον επαναφέρει με μαλάξεις στο στήθος και τεχνητή αναπνοή.

Ο ένστολος λιμενικός είχε καταρρεύσει πίσω από το γραφείο του και δεν είχε τις αισθήσεις του. Το thebest.gr βρέθηκε επι τόπου και κατέγραψε τις αγωνιώδεις προσπάθειες. Μάλιστα προσπαθήσαμε κι εμείς να καλέσουμε ασθενοφόρο στο σημείο, όμως δεν χρειάστηκε καθώς το πλήρωμα του ΕΚΑΒ είχε ειδοποιηθεί και έφθασε ταχύτατα στο σημείο.

Το thebest.gr επικοινώνησε σήμερα με το λιμεναρχείο της Πάτρας και με χαρά μας μάθαμε πως ο λιμενικός ηλικίας γύρω στα 40, νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο. Είναι καλά στην υγεία του και θα επανέλθει άμεσα στην υπηρεσία του.

fozzwfsuvo5762565735376

fycvkqwcxi5762569cb890b

ytarhpffqc57625732b2d77