Ο Σπήλιος Λιβανός στην Νομαρχιακή Συνέλευση Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο κ. Σπήλιος Λιβανός, συμμετείχε στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, υπό τη νέα της σύνθεση που διεξήχθη την Τετάρτη 15 Ιουνίου με επιτυχία στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι.

Ο κ. Λιβανός, είχε την τιμή να καλωσορίσει εκ του βήματος τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, βουλευτή Α’ Αθηνών και Δ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Στη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο κ. Λιβανός τόνισε μεταξύ άλλων ότι: “Η Νέα Δημοκρατία, μετά τις επιτυχημένες δημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες, βρίσκεται πλέον στην αρχή μιας νέας ιστορικής περιόδου. Ο νέος πρόεδρος της, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξαναχτίζει το κόμμα στηριζόμενος στην εμπειρία παλαιών στελεχών όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και παράλληλα επενδύει στους νεότερους, όπως ο Άδωνις Γεργιάδης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Η εμπειρία των μεν και η φρεσκάδα και μαχητικότητα των δε, στηριζόμενη και προερχόμενη από τη μεγάλη λαϊκή βάση της παράταξης, απ’ όπου ξεκινούν πάντα οι μεγάλες νίκες, θα δώσει σαν μια γροθιά τον αγώνα κατά της πιο ιδεοληπτικής και επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.”

160615-Dimarxeio_Livanos_Kaklamanis

160615-NOS-Aitoloakarnania_Livanos

160615-Panagia-Eleousa_Livanos_Kaklamanis

160615-Panagia-Eleousa_Livanos_Kaklamanis_2