Τομανέ τριετίας – Αναμένεται Κουτρομάνος

Ο 24χρονος Πορτογάλος

επιθετικός Τομανέ έφτασε χθες στο Αγρίνιο και υπέγραψε συμβόλαιο στον Παναιτωλικό με τριετή διάρκεια, όπως είχε από μέρες αποσαφηνιστεί. Είναι επίσης βούληση της ΠΑΕ να ανανεώσει το συμβόλαιο του Δημήτρη Κουτρομάνου, κάτι που αναμένεται να υλοποιηθεί  άμεσα.

Παρά τις σκέψεις

για προσωρινό «πάγωμα» των μεταγραφών η Διοίκηση του Παναιτωλικού τήρησε την συμφωνία και ο Τομανέ  ήταν φανερά ικανοποιημένος από την νέα τροπή στην καριέρα του με την υπογραφή του στους κυανοκίτρινους.  Ξεναγήθηκε στο Εμιλέων και στις εγκαταστάσεις της ομάδας,  κάνοντας  τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη  ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Γενικότερα η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Τομανέ (António Manuel Fernandes Mendes) ανήκει από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

1647a219-c23b-45a2-a158-a86f8c759eac

Ο γεννημένος

στις 23/10/1992 Πορτογάλος επιθετικός, που έχει αγωνιστεί στη Γκιμαράες και το τελευταίο εξάμηνο με δανεισμό στη Ντούισμπουργκ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Σε δηλώσεις που έκανε στο Panetolikos TV τόνισε: “Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, είτε με γκολ είτε με το ομαδικό μου παιχνίδι, να πετύχει τους στόχους της”».

Από τους ανθρώπους που καθορίζουν  την επιλογή των ποδοσφαιριστών έχει ειπωθεί ανεπίσημα πως ο Κουτρομάνος βρίσκεται στα πλάνα και της επόμενης σεζόν.

Οπότε λογικά θα ανανεωθεί η συνεργασία του με νέο συμβόλαιο, εξέλιξη που καθυστέρησε λόγω του γάμου του Αγρινιώτη αμυντικού.

papaioannou