Καραγκούνης: Δεν θέλουμε να καπελώσουμε ως ΝΔ τη συγκέντρωση των «παραιτηθείτε»

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η Νέα Δημοκρατία «καπελώνει» τη συγκέντρωση των “παραιτηθείτε”, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Ελεύθεροι πολίτες είμαστε και μπορούμε δημοκρατικά να εκφραζόμαστε, δεν θέλουμε να καπελώσουμε ως ΝΔ τη συγκριμένη συγκέντρωση» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ ενώ ανέφερε πως αν βρισκόταν στην Αθήνα θα πήγαινε στο Σύνταγμα.

Αναφερόμενος στη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάκη Μπαλαούρα για έκνομη διασύνδεση των διοργανωτών του κινήματος με κύκλους του εξωτερικού ο κ. Καραγκούνης είπε: «πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα ακούσουμε από αυτή την κυβέρνηση, έχουμε ακούσει τα πάντα».

Ερωτηθείς για το αν υιοθετεί  το σύνθημα «παραιτηθείτε» απάντησε πως «είναι το κεντρικό μας σύνθημα» τονίζοντας ότι «πρέπει να φύγει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση καθώς όσο κάθονται στην εξουσία δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην χώρα» ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν πιστεύει στην πολιτική εξόδου της χώρας από την κρίση.

Ακούστε το ηχητικό: