Προσδοκίες για Ουάρντα – Φιλικό με Σαμπντόρια

Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού δεν επικεντρώνονται μόνο στην ανεύρεση παικτών για την ενίσχυση  της ομάδας, μα παράλληλα ψάχνουν τις «ευκαιρίες» να βάλουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ. Κι αν απ’  τον Ντιέγκο Μπεχαράνο δεν θα υπάρξουν μεγάλες απολαβές, «φιλοδοξούν» για ένα μεγαλύτερο ποσό σε μια πιθανή μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα. Όσο για τα φιλικά στην Ιταλία   συμφωνήθηκε ένα ακόμα, με αντίπαλο την Σαμπντόρια.
Τα ρεπορτάζ γύρω απ’ τον Αιγύπτιο ήταν πολλά τους προηγούμενους μήνες κι αναφέρονταν σε (φημολογούμενο) ενδιαφέρον ισχυρών συλλόγων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κάτι που ποτέ δεν ενόχλησε την ΠΑΕ Παναιτωλικός διότι αυτός ο… ντόρος ανεβάζει το κασέ του Ουάρντα. Άλλωστε το έργο της «διαφήμισης» του παίκτη –  κι αν καταφέρει της προώθησής του σε άλλη ομάδα – έχει αναλάβει ο ατζέντης του. Από την πλευρά της Διοίκησης του Παναιτωλικού έχει διαμηνυθεί ότι εάν έλθει πρόταση που ν’ αξίζει τον κόπο θα την δει θετικά.
Η Σαμπντόρια αποτελεί  ομάδα στην οποία τέθηκε το όνομα του Ουάρντα και δεν το απέρριψε κατ’ αρχήν, συμβαίνει δε να είναι ομάδα που θα αντιμετωπίσει εντός  του Ιουλίου τους κυανοκίτρινους σε φιλικό. Θα πραγματοποιηθεί επί Ιταλικού εδάφους στις 30 Ιουλίου, μετά από εκείνο του Παναιτωλικού  κόντρα στην Φιορεντίνα στις 23 Ιουλίου,  κι επίσης «κλείστηκε» φιλικό με την Ανκόνα στις 2 Αυγούστου. Ένα ακόμα παιγνίδι προετοιμασίας  με αντίπαλο  τη Νάπολι είναι στα «σκαριά» αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα  κι αναζητείται   ομάδα (μικρότερης Κατηγορίας) για φιλικό στις 27 Ιουνίου.
Στην  Στρόνγκεστ θα συνεχίσει ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, αλλά όχι ως δανεικός. Υπάρχουν επαφές για την αγορά του ποδοσφαιριστή  και οι διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ όλα δείχνουν πως μένουν  τα τυπικά. Ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με Αγρίνιο,  ζητώντας  να μείνει σε ομάδα της πατρίδας  του για οικογενειακούς λόγους.  
Ο Ντάνι Μπεχαράνο  ανακοινώθηκε ως ποδοσφαιριστής της  Μουσούκ Ρούνα του Εκουαδόρ,  ως δανεικός  από τον Παναιτωλικό και με την προοπτική αγοράς μετά από ένα εξάμηνο.
papaioannou