57 μαχαιριές για… 100 ευρώ! Η ώρα της Δικαιοσύνης για το άγριο φονικό

Στη θέα του φερόμενου ως δράστη, οι συγγενείς του θύματος που από νωρίς βρίσκονταν στο δικαστήριο, εξαγριώθηκαν ενώ επιτέθηκαν εναντίον του και προσπάθησαν να τον λιντσάρουν

Επώδυνες μνήμες ξύπνησαν σήμερα στα δικαστήρια Ηρακλείου όπου επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση δολοφονίας του 71χρονου συνταξιούχου πέρσι τον Αύγουστο, από δυο νεαρούς Βούλγαρους που δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν … 57 φορές για να του πάρουν 100 ευρω!

Στη θέα του φερόμενου ως δράστη, οι συγγενείς του θύματος εξαγριώθηκαν ενώ επιτέθηκαν εναντίον του και προσπάθησαν να τον λιντσάρουν φωνάζοντας «φονιά, δεν πρόκειται να γλιτώσεις»!

Σήμερα, σύμφωνα με το cretalive.gr, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου επρόκειτο να δικαστεί ο μεγαλύτερος από τους δυο φερόμενους ως δράστες – ο άλλος θα δικαστεί σε δικαστήριο Ανηλίκων καθώς όταν έγινε το έγκλημα ήταν 17 ετών. Η δίκη ωστόσο αναβλήθηκε, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών.

Ο άτυχος 71χρονος δολοφονήθηκε πέρσι τον Αύγουστο. Οι δυο νεαροί 17 και 21 ετών τότε, φέρονται να είχαν μπει στο σπίτι του για να τον ληστέψουν ενώ φέρονται να τον μαχαίρωσαν 57 φορες για να του πάρουν 100 ευρώ ενώ στη συνέχεια πήγαν να… διασκεδάσουν σε μπαρ της περιοχής.

Όπως εκτιμάται η δίκη της υπόθεσης θα προσδιοριστεί σύντομα καθώς στις 17 Αυγούστου συμπλώνονται 18 μήνες από την κράτηση του 22χρονου. Σημειώνεται ότι οι δυο φερόμενοι ως δράστες αλληλοκατηγορούνται και ενώ παραδέχονται τη ληστεία, κανείς δεν παραδέχεται ότι σκότωσε τον άτυχο ηλικιωμένο.