Και ο Τασόπουλος στον ΑΟΑ

Ένας ακόμα Αγρινιώτης μπασκετμπολίστας, ο 25χρονος  Κωνσταντίνος Τασόπουλος,  θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον ΑΟ Αγρινίου για τη  νέα προσπάθεια  στην  Β΄Εθνική. Όπως πολλάκις έχουν πει οι άνθρωποι της ομάδας και μαζί τους ο Χρήστος Μυριούνης αυτή η  πετυχημένη «συνταγή» της προηγούμενης διετίας με πολλούς γηγενείς καλαθοσφαιριστές   πρέπει να συνεχιστεί. Ο Τασόπουλος  από το 2010 ανήκε στον Προμηθέα Πάτρας  και την προηγούμενη σεζόν στον Γλαύκο Πατρών,  στην Γ΄Εθνική.
Έχει ύψος 1,95 και παίζει κυρίως στην θέση «4».
Κάνοντας απολογισμό στο υπάρχον υλικό του ΑΟΑ θυμίζουμε πως παραμένουν σίγουρα οι Δημήτρης Μήτσου, Χρήστος Μπαρούχας και Σπύρος Τσιρώνης, ο οποίος ενσωματώθηκε ξανά στην ομάδα. Κι ενώ ο 16χρονος (μαθητής της β΄Λυκείου την επόμενη σεζόν) Γιώργος Κόκκιος είναι σίγουρος, κάτι ανάλογο αναμένεται και για τον νεαρό Δημήτρη Κυριλή.
Για τον επίσης νεαρό Σωκράτη Ναούμη έπονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, που θα καθορίσουν τον τόπο της διαμονής του από τον Σεπτέμβριο και  ύστερα, αν και είναι πιθανό ούτως ή άλλως ο παίκτης να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή σεζόν που έκανε και να αναζητήσει άμεσα ομάδα ανώτερης Κατηγορίας, όσο κι αν αυτό εμπεριέχει ρίσκο για το μπασκετικό του μέλλον.  Για τον Γιώργο Μπερερή υπάρχει αναμονή της απάντησής του και κατ’ αρχήν ήταν θετικός, αλλά όσο δεν επισημοποιείται η συμφωνία αυξάνονται οι πιθανότητες να δελεαστεί από μια καλύτερη οικονομική πρόταση εκτός Αγρινίου.  
Πάντως ο Βεροιώτης Φαίδωνας Παραπούρας θα συνεχίσει στην ομάδα του Αγρινίου, όπως και οι Βασίλης Σκαρλάτος  – Ζαχαρίας Πουρνάρας. Έχουν  ήδη αποκτηθεί ο Βολιώτης σέντερ Φώτης Τάσσος και ο Πατρινός πλέι μέικερ Θεοδόσης Γκούβας κι έχουν αποδεσμευτεί οι ψηλοί  Κώστας Γεωργούλας – Σταμάτης Αναστασάκης.